tiistai 14. helmikuuta 2012

happy valentines day !

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
heips ja hyvää ystävänpäivää murut ! ylempänä mun uusi simple diary. (-: se on siis päiväkirja, joka on tarkoitettu meille laiskemmille yksilöille; sinne voi kirjoittaa minä päivinä haluaa ja ei tarvitse muuta kuin täyttää lauseet tai ympyröidä sopiva vaihtoehto. bongattiin tommoset lauran kaa cosmosta, kun siellä oli noista joku pieni juttu. musta ainakin sika kivaa täytellä tommosta ! noi makso n. 12e kappaleelta ja tilattiin ne suomalainen.fi'stä.

tänään oli kokeidenpalautus ja kyllä tyytyväinen saan olla (-: psykasta sain yllätyksekseni ysin ja ruotsin tavoitteena oli 9 ja siihen tavoitteeseen päästiin! ainoa johon olin vähän pettynyt, oli enkun seiska, mikä ei sekään niin yllätyksenä tullut, sillä kokeessa olleet yo-tehtävät meni multa ihan yli hilseen. tärkeintä kuitenkin oli saada siitä ruotsista 9 sillä se tarkoittaa että pääsen suoraan ruotsin kulttuurikurssille ! selvennykseksi vielä, että kyseinen kurssi on siis meidän koulussamme järjestettävä kurssi, jolta reissataan sitten huhtikuussa 5 päiväksi ruotsiin ystävyyskouluumme. kuinka siistiä !! on ainakin jotain mitä odottaa, kun kohta noi kauan odotetut wanhatkin on jo ohi (-:

ps. mahtavaa, kun teitä lukijoita on tullut viimeaikoina huimasti lisää ! voi kuinka hyvälle mielelle siitä tulee, kun huomaa, että on tullut uusi lukija tai kommentti (-: kiitti ihanat !

4 kommenttia :

Kiitos kaikista kommenteista ! <3