maanantai 6. helmikuuta 2012

it's been two years, honey

Photobucket jeps eli kaks vuotta on nyt yhteistä taivalta takana. (-: kaikenlaista ollaan koettu ja luulen & toivon, ettei tää matka oo vielä loppumassa vähään aikaan. yks kaverikin sano, ettei tunne ketään ketkä sopii yhtä hyvin yhteen kuin me :-D ollaan varmaan sopivan tyhmiä toisillemme. (y) kolme ylläolevista kuvista on vuodelta 2010, koska tää herra ei mielellään - eikä usein pakostakaan - suostu kuviin. on se silti ihan kiva... ♥

otettiin varaslähtö ja juhlistettiin vuosipäivää jo lauantaina. mentiin siis tampereelle syömään ja elokuviin, sekä kierreltiin siinä samalla parit kaupat. käytiin kattomassa se paljon hehkutettu varasto, mikä oli ihan hauska. (-: parasta leffassa oli vesku, vaikkei sillä suurta roolia elokuvassa ollutkaan :-D panchossa ruoka oli hyvää niin kuin aina ja päivä meni muutenkin aikalailla nappiin (-:

10 kommenttia :

 1. Ootte niin sulosen näkösiä! Onnee kahesta vuodesta ja onnellisia hetkiä jatkossakin<3

  VastaaPoista
 2. onnea paljon!
  ja ooo tosi kiva tää sun blogi, ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos, ihana että tykkäät ! (-:

   Poista
 3. heei, paljon onnee teille! Hassuu kui aika on menny nii nopeesti? :o muistan ku ysil matikan tunnil sanoit et : "no me ollaa niiku yhessä :w" ihanan ujosti... ;) oivoii te söpöläiset! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, en muista tollasta ! :-D mut kiitoksia ja ite oot söpöläinen ! (-;

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3