maanantai 19. maaliskuuta 2012

ajettiin purppuravaunuilla haaveunelmiin

Photobucket heissan! loppuviikon asuin siis lauralla, kun lauran muu perhe oli lomailemassa vuokatissa. kuviakin piti otella, mutta eihän sitä kuitenkaan tullut kuvailtua. siksipä jälleen vanhaa kuvasatoa.

lauralla siis jutusteltiin, pelattiin wiillä, listattiin unelmamiehen ominaisuudet, syötiin suklaata, popitettiin hyviä biisejä ja todettiin jälleen kerran kuinka vaikeita miehet voikaan olla. meidän kämppiselämä suju varsin mallikkaasti, mutta jos asuttais kaikki samassa huushollissa pidempään kuin muutama päivä en tiedä mitä siitä tulis :-D

Photobucket samalla neljän hengen tyttöporukalla vieteltiin myös elisan synttäreitä lauantaina. (-: ilta meni varsin lepposasti lauleskellen ja syöpötellen. eilinen olikin sitten kiva viettää koko päivä vaan kotona maaten, dataillen ja täykkäreitä kattellen (-:

kattelin myös muuten eilen sen 500 days of summer, eikä ollu mun mielestä mikään hääppönen. mutta ai että kun joseph gordon-levitt on sairaan sulonen ♥ 

Photobucket tänään piti kirjottaa koulussa essee siitä tuntemattomasta sotilaasta ja se menikin yllättävän hyvin siihen nähden, etten ollut lukenu sitä kirjaa. ku katoin sillon sen leffan, niin tuli kyllä semmonen fiilis, että haluan sen vielä jossain kohtaa lukea. pidin siitä leffasta ihan oikeesti (-: tänään oli myös mun eka ajotunti... meni loppujen lopuks ihan hyvin - mitä nyt auto sammu jonku 10 kertaa, ajoin oikealle kun käskettiin vasemmalle ja ajoin melkein yhden lapsen yli - ja nyt jo ootan seuraavaa tuntia (-: semmosta mulle, mitäs teille?

2 kommenttia :

Kiitos kaikista kommenteista ! <3