lauantai 24. maaliskuuta 2012

so don't cry for your love, cry tears of joy

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
heipä hei ! eilinen meni viettäessä meiän kaveriporukan ensimmäistä täysikäistä !  kamerakin oli mukana, tosin unohdin vaan akun kotio (Y) great. elisalla oli digikamera mukana, niin sillä sitten kuvailtiin. no yks kaverini sitten illan lopuks vähän sohlas jotain sen kameran kanssa ja hupsista yhtäkkiä kaikki kuvat oli poistunu :-D se niistä kuvista.

synttärit meni oikeen mainiosti ja mulla ainakin oli tosi hauskaa !! kuunneltiin lähinnä synttärisankarin lempparibändejä, enkä muistanutkaan kuinka hyviä biisejä esim. red hot chili peppersillä on ! oli kivaa vaihtelua semmosen jumputuksen tilalta kuunnella rokimpia biisejä ja soittaa ilmakitaraa ja -rumpuja niiden tahtiin ! linkitinkin tuohon alemmas muutaman sairaan hyvän biisin, mitä tuli eilen popitettua (-:

tän päivän hengailen vaan kotona yökkäreissä varmaankin täykkäreitä kattellessa (ei varmaan tullut hirveen monelle yllätyksenä :-D) ja muutenkin rentoillessa. vähän toi huone näyttäs olevan siivouksen tarpeessa, mutta kai sitä kerkee sitten myöhemminkin !  

► Red Hot Chili Peppers - Can't Stop
► Red Hot Chili Peppers - Under the Bridge
► Red Hot Chili Peppers - By the Way

7 kommenttia :

 1. heii miten oot saanu nuo kuvien välit tollee pieniksi ? :) oon yrittäny ettiä ohjetta jokapaikasta mutten vaan löydä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. öö en oo laittanu niitä ite mitenkä pieniks :-D ne vaan on, kun ei jätä välejä niihin kuviin. (-: lataan ite kuvat photobucketin kautta, et en tiä vaikuttaako se jotenki?

   Poista
 2. ihana toi banneri ja kiva blogi!:)http://withsarass.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. oot tosi nätti! ihana blogi sulla, jään seurailee :-)

  http://ella-mistygrey.blogspot.com/

  VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3