sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

i can't get up, motivation left me

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
vähän ankeita kuvia näin keväällä, mutta pointtina siis pajunkissat ! leskenlehtiä en oo viä bongaillu, mut ehkä niitäkin kohta tuolta lumipenkkojen alta ilmestyy. tän postauksen otsikko kuvaa mun - ja varmaan monen muunkin - mielentilaa aikas hyvin tällä hetkellä. motivaatio siis hukassa ja koeviikko meneillään. huomenna mantsan koe, enkä oo tän kurssin aikana uhrautunu ees ettiin sitä kurssikirjaa. tänään vois olla ehkä ihan oivallista tehä se, jos se ees on tallessa. onneks mulla on mukavasti nyt maanantaina ja sit tiistaina kokeet ja sen jälkeen viikon loma ♥ nams.

niinkun varmaan ootte huomannu niin vekslailen jatkuvasti tätä ulkoasua suuntaan ja toiseen. en vaan jotenkaan saa tästä mieluista. sain taas väliaikasta helpotusta, kun vaihtelin noita fontteja, mut voi olla et ainakin toi banneri taas vaihtuu tässä lyhyen ajan sisään. :-D 

tänään on muuten aprillipäivä ! oon hirveen huono keksii mitään piloja, niin en tänäkään vuonna ketään lähteny huijaamaan, mut kertokaa ihmeessä mitä hyviä kepposia ootte tehny / joku on tehny teille ? ois kiva kuulla niitä ja laittaa ehkäpä jokunen korvan taakse muistiin seuraavien vuosien varalta (-:

4 kommenttia :

  1. ei liity aiheesee, mut sul on tosi kiva blogi! tykkään varsinkin sun kuvien tunnelmasta ja just sopivasti tekstiiki :) ps. sait just uude lukija :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos, kiva kuulla (-: ja palautetta saa antaa, jos jokin ei miellytä !

      Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3