lauantai 21. huhtikuuta 2012

kulturkursen part 1

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
huhhuh, ruotsin matkasta selvitty ja oli muuten sairaan hauskaa ! yks parhaimpia viikkoja mun elämästä. ♥ voisin nyt vaikka vähän infota mitä siellä tehtiin ynnä muuta ja fundeerasin tässä, että kuviakin mulla ois teille sen verra et taitaa tästä tulla joku neljä postausta... tiedän, oon huono karsiin niitä kuvia, enkä haluu postauksia missä on sikapaljon kuvia, niin hajautan ne sit moneen postaukseen.

mut siis maanantaina illalla lähdettiin bussilla kohti turkua ja sieltä seilattiin sitten vikarilla tukholmaan. laivalla ei tullu iha hirveesti nukuttua ja rantauduttiin satamaan siinä ennen 7 aamulla, niin porukka oli hieman väsynyttä bussissa. nää kuvat on tiistai päivältä, millon oltiin siellä meiän ystävyyskoululla ja tehtiin ryhmätöitä niiden ruotsalaisten kanssa. myöhemmin mentiin meiän vaatimattomaan majapaikkaan, missä nukuttiin patjoilla lattialla. en tajunnu ottaa yhtään kuvaa siitä meiän majapaikasta, mutta eipä se kai haittaa. ei siinä mitään näkemisen arvosta ollutkaan :-D mut siis tiistai meni aikalailla lepäillessä, koska tultiin majapaikkaan jo kolmen aikaan ja loppu ilta vaan hengailtiin siellä.

postailen kai sitten jo huomenissa lisää, että saan nää ruotsi-postaukset pois alta ja tekin saatte jotain muitakin postauksia kuin näitä ! :-D 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3