sunnuntai 20. toukokuuta 2012

black & white

Photobucket Photobucket
viikonloppu meni oikein mukavissa merkeissä kun asusteltiin porukalla lauralla. (-:  ei me mitään ihmeellistä tehty, enkä oikeen muutenkaan osaa mitään kertoa, mutta kivaa siis oli. on se vaan parasta herätä milloin huvittaa ihanien ihmisten ympäriltä, syödä suklaata aamupalaks ja fiilistellä auringonpaistetta. ei aina tarvi olla mitään ihmeellistä ohjelmaa ja silti on vaan niin kivaa. (-:

tapani mukaan en taaskaan saanut kameraa kaivettua laukun pohjalta ja siks kollaasia vanhemmista kuvista. suurin osa ylemmistä otettiin sillon vähän aikaa sitten synttäripippaloissa, hervannan yössä :-D siellä oli tommonen kiva parveke, mikä ois ollu sairaan kiva aurinkoisella säällä, mut tietenkin sillon sato. ärsyttää kun en tajunnu sieltä sisältä ottaa ollenka kuvia, mut ei voi mitään.

voivoi, nyt vielä viimeset puristukset eli keskiviikkona alkava koeviikko ja sen jälkeen pääsy kesälaitumille ! ok, eka kuukausi menee kesätöissä, mut neki kuulostaa niin kivalta verrattuna tähän koulunkäyntiin, ettei valittamista. (-:

ps. teitähän on tullut mukavasti lisää, siitä kiitokset nupulle ! kaikille tervetuloa seuraamaan (-: 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3