keskiviikko 9. toukokuuta 2012

kädet osuu maahan ja ensimmäinen ajatus on luovuttaa suosiolla

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
Mua ahdistaa. On niin hirveesti kaikkee mitä pitäs tehä. Haluun jo kesälomalle. Haluun vaan lusmuilla tän loppujakson ja ottaa kaikista kursseista jotkut huonot arvosanat. Paitsi matikka on ehkä ainoo mihin mua kiinnostaa ees yhtään panostaa. Mua stressaa kirjotukset. Pitäis alkaa jo kohta lukee niihin ja kiinnostus on  nollassa. Tai ehkä paremminkin jossain miinus viidessä. Haluisin vaan viettää päivät kuvaillen, kaunista ilmaa paistatellen, kuunnellen pariisin kevättä ja muita huippuja, lenkkeillen, tumblria päivitellen, gg'tä kattellen ja syöden herkkuja. Maanantaiks pitäis olla tehtynä ruotsin puhe ja äikkään kirja luettuna. On sanakokeita ja käsitekokeita. Hohhoijaa. Mutta onneks koivuissa on hiirenkorvia.   


Jes lumituulia haasto mut tähän eli samat säännöt ku tossa pari postausta sitten (-: En kuitenka tällä kertaa haasta enää ketään !
1. Oletko koskaan satuttanut itseäsi pahasti? En onneks, mutta kerran ei ollu kaukana kun ajoin skootterilla kuorma-auton kylkeen. :-D joo ei sillon ollu niin hauskaa, mutta nykyään toi on jo semmone sisäpiirivitsi.  
2. Oletko ihastunut? Juu, chuck bassiin ! itkin taas eilen ku kattelin gg'tä ku se oli niin sulonen ! (':  
3. Jos sinulla olisi supervoima, mikä se olisi? Ois sairaa kivaa osata lukee ajatuksia, mut toisaalta en oo varma haluisinko aina tiätää mitä muut musta ajattelee :-D  
4. Jos saisit valita 2 henkilöä joiden kanssa viettäisit koko loppuelämäsi, keitä he olisivat? EIEI ei tämmöstä voi kysyä. kieltäydyn vastaamasta (-:  
5. Mitä asioita kaipaat menneisyydessäsi? Lapsuutta (nytki yks päivä teki niin mieli kattella oikeesti niitä alkuperäsiä pokemoneja, ettei mitää järkee!), ihastumista, huolettomuutta ja varmaa montakin asiaa, mutta ei nyt tuu mieleen  
6. Minkälaisista vaatteista pidät? Tosi monenlaisista. Toisaalta ois kiva jos mulla ois joku tietynlaine tyyli, mut välillä haluun pukeutuu tosi naisellisesti ja sit taas välillä tennareihi ja ruutupaitaan  
7. Jos saisit valita, olisitko poika vai tyttö? perustele. Oon miettiny tätä aina välillä ja oon tullu siihe tuloksee et tyttö todellaki !! Pojat joutuu käymää armeijan ja niitten pitää olla kaikessa hyviä ja niillä pitää olla kaikista hienoin ja nopein auto tai mopo jnejne. me saadaan meikata (vaikka seki tuntuu aina toisinaa velvollisuudelta) ja muutenkin laittaa itteemme ja muutenkin elämä naisena on niin paljo kivempaa. ok, onhan meillä tietty menkat ja joudutaa kärsii synnytyksen kivut, mut ainaki saadaan olla varmoja et se lapsi on oma !  
8. Mihin maahan muuttaisit mieluiten? Varmaankin britteihin (-: haaveilen siitä aina tasaisin väliajoin.
9. Kesä vai talvi? No kesä ! mut täytyy sanoo et on se talviki iha kiva, emmä mitää ikuista kesääkä haluis
10. Mitä mieltä olet erilaisista ihmisistä? Välillä kummastuttaa jotkut tapaukset, mut hienoo et uskaltaa olla kuka on !  
11. Oletko tyytyväinen elämäntilanteesesi? Joo, vaikka tällä hetkellä ärsyttääkin. Paitsi ei enää niin paljoo ku sain vastailla näihin kivoihin kysymyksiin (-:

8 kommenttia :

 1. Pavee oot niin ihana! :)Mäkin halun jo kesälomalle!
  -Jatta-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, uskalsit sitten tulla ekaa kertaa kommentoimaa ! :-D ite oot ihana ja onneks se kesäloma sieltä kohta tulee ! (-:

   Poista
 2. Oon monesti kattellu tätä blogia ja miettiny että näytät ihan sairaan tutulta mutta nythän mä vasta tajusit että oot aina samassa bussissa :D

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana blogi =) kuvat on tosi kivoja! mut mistä oot ostanu noi sun balleriinat ;o aivan huippu söpöt :> jään kyllä seurailemaan! mutta käythän myös kurkkaamassa mun blogin, ja liityt lukijaksi jos tykkäät :p

  http://hennankengissa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon ! ja tilasin noi h&m'n aleista talvella kun niillä oli vaan 10e hintaa (-: käyn tsekkaamassa !

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3