lauantai 26. toukokuuta 2012

pari hyljettä laiturilla

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
eilen oltiin siis auringonottopuuhissa plus toi yks hullu kävi uimassakin. hassua et miten oikeesti on jo niin lämmin et voi kulkee tuo topissa ja pikkusissa sortseissa illallakin, eikä tuu yhtään kylmä. (-: tätä kaikkee aiemmin olin viljamin kanssa pyörähtämässä parkissa ja ostokset näkyykin päälläni jo yläpuolella olevissa kuvissa, sekä aattelin laittaa parempaakin kuvaa tohon alas.

tänään tarkotuksena tällä meiän pikkukaveriporukalla vietellä iltaa euroviisujen parissa ! oon ihan tyytyväinen, ettei suomi ees päässy sinne finaaleihin asti, koska vaikka se biisi olikin ihan jees niin mua ärsytti et miks suomen edustusbiisi on ruotsinkielinen ! :-D ruotsi on ihan kiva kieli ja onhan suomi kakskielinen maa, mutta silti. voisin kuvitella, että huomenna saatan tulla tänne jakelemaan mielipiteitäni kaikista esityksistä ja kertomaan mitkä mun omat lempparit oli että niiden parissa sitten todennäkösesti huomenna !

Photobucket
ja eipä näissä ostoksissa nyt mitään kummempia, kunhan tämmösiä perus kesän hellerentoiluvaatteita (-: shortsit on siis h&m'stä ja toppi jc'stä ! 

2 kommenttia :

Kiitos kaikista kommenteista ! <3