maanantai 25. kesäkuuta 2012

juhannus

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket juhannus vietettiin siis turussa. tää reissu oli paitsi juhannuksenviettoo myös samalla lauran 18-v yllätyssynttärit. laura ei siis tiennyt koko jutusta mitään ja yllättävän hyvin pystyttiin pitään tää kaikki salassa, mitä nyt pieniä mutkia meinas tulla välillä matkaan. :-D vuokrattiin tila-auto, napattiin laura kyytiin ja meiän huipulla seittemän hengen porukalla huristeltiin abc'n kautta kohti länsirannikkoo.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket onneks perjantai oli aurinkoinen ja vieteltiinkin paljon aikaa pyörien ympäri kaupunkia ja paistatellen aurinkoa ruissalossa. turku on kyllä nätti kaupunki varsinkin näin kesäsin ja mietiskeltiinkin lauran kanssa opiskelupaikkaa turusta lukion jälkeen. en tiä kyllä saanko revittyä itteeni pois täältä tampereen läheisyydestä, mut oishan se kiva joskus elämässä yllättää. 

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket yö vieteltiin omenahotellissa ja lauantaina synkän ilman takia mentiin muutamaks tunniks pulikoimaan caribiaan. tän jälkeen käytiinkin jälleen abc'lla syömässä ylihinnotellut lehtipihvit ja sitten koitti kotimatka.

lauantaina jäätiin vielä lauralle yöks ja koko viikonloppu oli mun mielestä kaikin puolin onnistunut ! laurakin vakuutti tykkäävänsä, eikä muutkaan matkaseuralaiset paljoa valitellut. oli huippua, oliks teillä ?

2 kommenttia :

  1. Sulle ois palkinto mun blogissa! :)

    http://fourseasonswithamelie.blogspot.fi/2012/06/liebster-blog.html

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3