tiistai 24. heinäkuuta 2012

long time no see

Photobucket pitkästä aikaa hieman lomokuvia, mistä mulla on vielä toinen samanlainen satsi tuolla luonnoksissa. en hirveesti raaski ottaa tolla lomolla kuvia, kun nytkin reilun 30 kuvan teetättäminen makso 18 euroo, mutta pitäis silti ees vähän ahkerampi olla, sillä jotkut näistä kuvista on jopa puolenvuoden takaa. niinku huomaatte varmaan lumen muutamissa kuvissa :-D ainakin lomo pääsee sit käyttöön weekendeille, kun sinnehän ei järkkäriäkään saa ottaa mukaan.

just muutama postaus sitten voivottelin, kuinka ei tälle viikolle oo mitään ohjelmaa. no nyt koko viikko onkin aikalailla täyteen buukattu. eilen olin viljamin ja sen porukoitten kanssa tuurissa, missä muistan käyneeni viimeks joskus mukulana. ei sieltä sitten mitään mukaan lähtenyt, mutta oli ihan kiva käydä kattomassa minkälainen paikka se onkaan.

tänään jälleen ideaparkiin, missä tunnun nykyään ramppaavan harva se päivä :-D huomenna ohjelmassa - siis jos ei sada - yyteri, jonne mennään mun perheen ja sukulaisperheen voimin. en oo tosiaan vieläkään kastanut talviturkkia ja jos huominen reissu peruuntuu niin kai sekin jää sit enskesään. loppuviikolle ois vielä ikeaa, puistokirppistä ja ehkäpä hyvää ruokaa parhaimpien kera. (-: kivaa et on ohjelmaa, vaikkakin mun kirjotuksiin luku rasittuu entistäkin enemmän... hups.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3