lauantai 21. heinäkuuta 2012

ollaan kahden lällällää

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket oltiin alkuviikosta jannan kanssa tutkimusmatkalla edesmenneen vaarimme talossa, joka on myös iskän lapsuudenkoti. sieltä löyty vaikka mitä roinaa ja oli mielenkiintosta kattella, mitä kaikkee sieltä löytyy. ainakin muistan noi jättimuumit (plus toi violetti örkki, en tiä mitä se esittää :-D ), joilla leikittiin tuolla aina ja löytyhän sieltä meidän vanhoja isänpäiväkortteja ynnä muita. tosta sais oikeesti niin kivan paikan jos sen remppais, mut hommaa ois niin paljon että tuskin kannattaa.

viikonloppu menny rauhallisissa tunnelmissa ja niin se myös jatkuu. ensviikkokin näyttää aikalailla tyhjää eli jos sitä jotai ohjelmaa kehittelis. nyt viä viimeset sivut ponnistelen psykan kirjasta ja sen jälkeen rentoilua kera viljamin, suklaan ja paon (--:    

6 kommenttia :

 1. oi, hurjan ihania kuvia! upee paikka. :-)

  VastaaPoista
 2. Ihana toi uus banneri :)

  ♥: obses-sions.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, oon itekkin siihen nyt ainakin toistaiseksi tyytyväinen :-D !

   Poista
 3. Hahaa saisit tosta hyvän kodin itelles :-D Miks tota ei oo myyty tai siivottu jos sun vaari on jo kuollu :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha jep ! :-D kyllä se pitäiskin siivota, mut urakkaa niin paljon ettei oo oikeen kerenny vielä ja myydä sitä ei kannata, koska se on tosiaan niin huonossa kunnossa ja talo sijaitsee ihan korvessa, joten ei siitä mitään sais. kai se vaan jää jokskin autiotaloks loppujen lopuks (-:

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3