perjantai 27. heinäkuuta 2012

yyteri beach

Photobucket Photobucket
eli keskiviikko aamuna lähettii ajelee kohti poria ja yyteriä. mukana oli siis mun perheen lisäks kummini lapsineen, sekä mummu.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
arvatkaa vaan kävinkö kastamassa talviturkkia? en tainnu. mut ei se mitää, keskityin enmmän kuvaamiseen. (-: ilma oli ihan jees, mut n. tunnin loikoilun jälkeen alko tuuleen hirveesti ja vettäkin oli vähän ilmassa. sitkeesti siinä viä hengailtiin rannalla ja syötiin meiän lukuisia eväitä. ilma rupes kuitenkin käymään niin kylmäks, (mäkin otin tosiaan aurinkoo kaks neuletta päällekkäin...)  että lähettiin sit katteleen oisko siä porin maalla jotain muuta paikkaa missä oleskella, kun kerran sinne asti oltiin ajettu.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket löydettiinkin puoliks sattumalta semmonen kun pellehermannin leikkipuisto. siä oli lapsille vaikka mitä kiipeilytelinettä, liukumäkee ynnä muuta. jäätiin sinne sitten kun ilma alkokin taas yhtäkkiä paraneen. siellä käytiin myös kattomassa kuusista tehtyä labyrinttia, ajeltiin viiden hengen polkuautoo ja katseltiin eläimiä. siellä vierähtikin sitten muutamakin tunti ja loppujen lopuks matka olikin oikeen onnistunu ja oli ihana kattella, kuinka lapset oli noista kaikista niin innoissaan (-:

2 kommenttia :

Kiitos kaikista kommenteista ! <3