perjantai 3. elokuuta 2012

asuntomessuilua

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket eilen käytiin lauran kanssa katsastamassa tampereen asuntomessut, missä oli kyllä vaikka mitä ihanaa ! yhtäkään kokonaan täydellistä taloa mun makuun ei ollut, mutta lähes jokasessa talossa oli jotain kivaa, mitä kelpuuttaisin mielelläni omaankin kotiin. (-: haaveissani jo pidettiin grillipartyja niillä suurilla kattoterasseilla, mistä sitten vois välillä pulahtaa uima-altaaseen/poreammeeseen ja siitä saunaan.

muutama kuva ylöspäin olevassa valkoisessa talossa oli aikalailla mun unelmien huone; tilava makuuhuone, johon kuului oma suihku ja wc, sekä vaatehuone ja ovi suoraan parvekkeelle. ah. tykkään kaikista erilaisista ideoista pohjapiirrustukseen ja toteutukseen. sisustuksissa eniten miellytti kauniit puunsävyt, kivipinnat ja kodikkuus.

pitkästä aikaa vähän musiikkiakin kylkiäisiksi. kuulin ton biisin radiosta ja jotenkin se heti kolahti muhun. kertsi sopiikin ihan hyvin tähän, nimittäin tuhlaisin kyllä kaiken pois, jos saisin vastaavanlaisen kodin, kuin ne onnekkaat, jotka noihin kämppiin muuttaa ! ensvuonna hyvinkäällä nähdään (--:

Laura Närhi - Tuhlari

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3