keskiviikko 29. elokuuta 2012

lack of shopping makes me sad

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket mun ja mäkkinuggettien jälleennäkeminen ♥ en oo koko kesän aikana käyny mäkissä ja ai että ku ne oli herkkuja pitkästä aikaa ! valkosipulidipin kera tietenkin (-: oltiin eilen jannan kanssa tampereella pyörimässä, mutta koska kummallakaan ei ollut oikeestaan rahaa muutakun mäkkifuudiin, niin otettiin sit pikku photoshootit shoppailun sijaan.

kuvailu on aina kivaa, mutta vitsi kun ois tehny mieli shoppailla ! mulla siis joo on rahaa, mutta ne pitäis säästää tulevaan ulkomaanmatkaan, sekä ehkä ensi keväänä häämöttävään omilleen muuttoon. mun ei oo varmaan koskaan tehny näin paljon mieli uusia vaatteita ja tuntuu et alkaa kädet täriseen, kun kävelee kaupoissa ja tietää ettei voi ostaa mitään ! :-D harkitsin jo melkein mun säästöbudjetin alentamista yhellä satasella ja lähtisin vähän törsään. mutta ei. en saa olla niin heikko.

niinkuin satuitte ehkä huomaamaan, niin ulkoasu on hieman muuttunut. mielipiteitä? (-: nyt koitan pakottaa itteni lukeen psykaa, vaikka pahoin pelkään että epäonnistun. no aina on huominen...

9 kommenttia :

 1. tää uus ulkoasu on tosi kiva! :)

  VastaaPoista
 2. kannattais nyt vaan, tai sitten eka vähän feastia ja siihen vielä sitä jotain tulista soosia ♥

  VastaaPoista
 3. Ulkoasu on ihan täyttä paskaa

  VastaaPoista
 4. voi että kun sun blogi vaikuttaa kivalta! :) sulla on ihania vaatteita :)

  http://vilma-saveyoutonight.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3