maanantai 20. elokuuta 2012

the weekend festival

Photobucket

mulla ei oo oikeen mitään kuvia ja mun piti oottaa et saan lauralta kuvat ja tuun vasta sitten postaan, mut oon niin innoissani tästä kaikesta et pakko tulla jo nyt postaan ! :-D niinkuin tuosta ylläolevasta facepäivityksestä voitte päätellä, niin viikonloppu oli ihan mahti !! mun ekat festarit siis ja täytti kaikki odotukset. säästyttiin ruuhkilta, saatiin auto hyvin parkkiin parin kilsan kävelymatkan päähän, sää suosi ja muutenkin kaikki suju mutkitta. ainoo mikä ärsytti oli se, kun varmaan kaikki artistit oli myöhässä. ja tosiaan meidän liput kastu meikinpoistoaineeseen ja niistä pyyhkiyty kaikki tekstit pois, mutta onneks ihana nainen siinä portilla päästi meidät silti sisään !

esiintyjistä eniten tykkäilin siis skrillexistä, hurtsista ja carpark northista. skrillexin keikalla näytin siinä bailatessani varmasti ihan kahjolta ja kiljuin niin, että hyvä kun ei itku tullu. no tulihan sekin sitten lauantaina, kun hurts veti toisiks viimesenä kappaleenaan stayn. aaah, sitä fiilistä siellä. ja ne kaikki valoshowt ja kaikki. en kestä, haluun takasi.

ja tosiaan hengailtiin david guetan keikalla skrillexin edessä ! siinä se röökas kamujensa kanssa. vaikutti ihan pelokkaalta kun jotkut likat koitti siinä sitä tulla halaan ja ottaan kuvia :-D voivoi, voisin kirjottaa tässä vaikka kuinka kauan, kuinka kivaa oli mutta lopetan nyt tähän. tuun laitteleen sitten viä myöhemmin niitä lauran iphone kuvia, kun niitä saan ja kertoilen vielä jos jäi jotain tärkeetä kertomatta :-D jeeeeeeee !!!

1 kommentti :

  1. Sait haasteen tyttönen :)

    http://obses-sions.blogspot.fi/2012/08/one-lovely-blog-award-7-faktaa.html

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3