lauantai 15. syyskuuta 2012

american pancakes

syyskuu 137_2 syyskuu 130 syyskuu 131 syyskuu 136_2 syyskuu 128 syyskuu 140_2 syyskuu 132 tein tänää jenkkipannareita ja yllätyksekseni ne onnistukin aikas hyvin ! (-: vaikka laitoin vahingossa fariinisokeria kaksinkertasen määrän mitä piti... en oo tosiaankaan mikään hyvä leipoja, minkä takia sitä en niin usein harrastakaan. mielummin pistän äiten leipoon ja sit nautiskelen vaan tuloksista :-D plus en tykkää leipoa jos pitää vaivata tai vatkata jotain ja tietääkseni vähän niinkun aikalailla kaikissa täytyy tehdä jompaakumpaa, joten :-D

tuossa ohessa myös menneeltä viikolta asua. tykkään tosta hameesta iha sikana ja sen takia laitan siitä varmaan aina tänne kuvan kun se päällä sattuu olemaan ! :-D kiva muuten kun teistä jo usea on vastaillut tuolla reunassa sijaitsevaan kyselyyn ! oon saanut vähän osviittaa siitä, mistä tykkäätte ja mikä kiinnostaa (-: ja aikaahan vastata vielä on joten eikun loputkin teistä hassuista vaan vastailemaan !

tähän loppuun viä pakko hiukan valittaa yhdestä asiasta; miks kaikkien pitkävartisten saapikkaiden pitää olla niin julmetun kalliita ja sit ne ei ikinä istu pohkeesta ?! tilasin h&m:stä semmoset kivan näköset, perusmustat, ilman solkia ynnä muita härpäkkeitä olevat saapikkaat ja hain ne tänään kotiin. no muutenhan ne oli ihanan ja siron näköset - ja edullisetkin - mut liian isot pohkeista !! en kestä.

2 kommenttia :

  1. oioi! sulla on niiiin kivan väriset silmät! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha, kiitoksia ! onhan ne ihan kivat (-:

      Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3