lauantai 29. syyskuuta 2012

finally it doesn't rain

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket tänään vietän löhöilypäivää, niinkuin vietin eilenkin. jos olisin reipas, lukisin tiistaiseen matikankokeeseen, mutta en ole. koko koeviikko vaan tuntuu niin mitättömältä ton kauheen yo-luku-urakan jälkeen. kai sitä vois silti vähän niitä kirjoja vilkasta, vaikka sitten huomenna.

tänään lauran kanssa lähettiin pirteinä ku peipposet jo heti aamusta katsastaan sokoksen 3+1 päiviä, josko meille olis siellä vielä jotain tarjouksia jäljellä. no oli siellä mun vakkariripsari - joka näkyy tuossa ylhäällä - kolmellatoista eurolla (normihinta 18.50). sen lisäks ostin luomiväripaletin, joka myös yllä kuvassa. kyseinen loréalin luomiväri on uutuus ja sen takia se oli normaalihintainen. en oo oikeen ikinä käyttäny luomivärejä, mut nyt aattelin alottaa. en välttämättä arkena, mutta jossain spesiaaleissa tilanteissa. noi kivat sävyt sai mut pulittamaan tosta 14e, joten paree ois sit käyttääkin noita.

niinkuin saatatte huomata, ulkoasu on jälleen hieman muuttunu... se vanha ei oikein miellyttäny enää, joten tämmöstä jälkeä tuli. mun mielestä tää on aika kiva, ainakin taas vähän aikaa (-:

6 kommenttia :

Kiitos kaikista kommenteista ! <3