sunnuntai 28. lokakuuta 2012

if your'e homesick, give me your hand and i'll hold it

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket jälleen vähän ulkoasun muutosta... haluaisin vaan koko ajan tehdä uusia ulkoasuja, joten älkää hämmästykö vaikka suunnilleen joka toinen kerta kun avaatte tän sivuston niin ulkoasu on uuden näkönen :-D kertokaa ihmeessä mielipiteenne, et onko kiva kun ulkoasu muuttuu vai ottaako se enemmänkin pannuun? tällä kertaa ulkoasu muuttu ehkä hieman klassisempaan suuntaan, eikä ihan ongelmitta. mulla ei nimittäin mallin suunnittelutyökalu toimi, joten fontit ja niiden värit ynnä muut piti kaikki vekslata tuolta html-koodin kautta... no eipä siinä mitään, ei se nyt niin paha homma ollut.

lähdin torstaina etsimään parkista joulujuttuja ja talvikenkiä. noh, niiden tilalta löysinkin sitten koruja ja uuden lompakon. oon jo jonkin aikaa etsiskelly ittelleni uutta lompakkoo ja nyt törmäsin tuohon mustaan, nahkaiseen yksilöön seppälässä. vaivaisen kymmenen euron hinnan ansiosta vein sen sitten kassalle. lisäksi mulla oli jc'n lahjakortilla 7 euroa jäljellä, joten päätin tuhlata sen muutamaan alekoruun. ne tuli yhteensä maksamaan 6,10e, joten ei hirveen paha kolmesta korusta !

tänään vietellään tyttöjen kanssa vähän iltaa ja toivottavasti ei hirveen myöhäseks mene, sillä huomenna pitäis olla taas ennen kymmentä skarppina matikan tunnilla. toivottavasti otetaan myös itteemme niskasta kiinni ja saatais vaikka jotain kuviakin napattua. (-:

ps. tuli tänään myös käytettyä ekaa kertaa äänioikeutta ! oompas mä vanha. 

6 kommenttia :

 1. Hei! Todella ihanan oloinen blogi sulla, taidankin jäädä seurailemaan :)

  Tän postauksen kuvat on tosi kivoja, nätti kans toi sun uus lompakko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei kiitti paljon !! ihana kuulla ja tervetuloa ! (--:

   Poista
 2. kivannäkönen toi lompakko! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi nättejä koruja ostit, mä en osaa hirveesti käyttää kultasta mutta pitäis ehkä opetella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ite taas käytän oikeestaan pelkkiä kultasia koruja! kiitos (-:

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3