torstai 15. marraskuuta 2012

i walked across an empty land

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket todella toivon, että viikonloppuna aurinko ees vähän ilmottais olemassaolostaan ja saisin tänne blogiin jotain muitakin kuvia, kuin näitä sisällä, keinovalossa otettuja teinipeilikuvia plus netistä otettuja kuvia... no onneks se vähän lohduttaa, että aikalailla kaikkien blogit kärsii tästä pimeydestä ja harmaudesta, joten ehkä en oo ainoo tässä kurjuudessa.

tänään on aikas kiire päivä, nimittäin on vaikka mitä ohjelmaa. no kohta meen kouluun pariks tunniks, jonka jälkeen mennään lauran ja viljamin kanssa tsekkaan kun new yorker avautuu ideaparkiin. hyvien avajaistarjousten toivossa tietenkin. sen jälkeen meillä on pimeenajo ja täytyy sanoo, että ei hirveesti kiinnostais sinne mennä, koska kuitenkin jokanen on jo pimeessä kerennyt ajaa monet kerrat, eikä ne sitä korttia nyt enää sulta pois ota. no saapahan senkin tänään sit pois päiväjärjestyksestä.

illemmalla meen varmaan viljamille vietteleen iltaa ja saunoon, mut sitten kymmenen aikoihin tarttis alkaa laittaan itteensä uudestaan, sillä kaheltatoista pitäis olla tampereella katsastamassa uusin ja viimeisin twilight ! yölliset ensi-ilta näytökset on kivoja, paitsi se pimee sali, pehmeet tuolit ja lämmin olo alkaa aika nopeeta väsyttään... no toivotaan, et pysyn hereillä, sillä pitäis jaksaa ajaa sieltä vielä kotiinkin sillon yöllä. ja huomenna taas aamusta kouluun laskeen vektoreita avaruuskoordinaatistossa ! kivaa (--:

ketään muita tulossa kattoon twilightia ?!

4 kommenttia :

 1. mää oon menossa kattoo twilightin! jännittää, koska siinä on eri loppu ku kirjassa :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jei ! aijaa, en tiennykkä tommosesta. ite en oo lukenu sitä viimesintä kirjaa ollenkaan (-:

   Poista
 2. Haastoin sut (:

  tonttuikkunassa.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3