perjantai 4. tammikuuta 2013

a pair of gifs

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
ei oo tullu paljo kuvailtua, joten tämmöset keinovalossa otetut kuvat saa jälleen kelvata. oon saanu luettua tosta enkun kielisestä kirjasta kolme lukua ja yli 200 sivua vielä lukematta... toisessa gifissä koruja, joita ostin sillon alesta 2 eurolla. 

mulla oli tarkotuksena aloittaa kirjotuksiin lukeminen joululomalla, mutta tähän mennessä en oo saanu mitään aikaseks noita muutamaa kirjan lukua huomioonottamatta. äh. tiedän, että jos alotan matikan laskemisen, hermo palaa heti alkuunsa kun en osaa yhtään. äikästä en oikein tiedä miten sitä harjoittelisin. no voisin koittaa edes saada pari enkun yo-vihkoa tehtyä ennen koulujen alkua. plääh. enkai oo ainoo, joka ei oo vielä alottanut uurastusta kirjotuksia varten?

jos tältä tylsyydeltäni saisin otettua itteeni niskasta kiinni, alotettua lukeen ja vaikka käydä pikku päiväkävelyllä. voisin myös koittaa suostutella jannaa lähtee mun kanssa kuvaileen, et sais tännekin jotain kivempaa matskua (-: 

2 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. ite oot niin taitava tekeen, et oon ihan imarreltu et pidät näinkin yksinkertasta ja helppoa kivana ! :-D mut kiitos ! ♥

      Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3