sunnuntai 13. tammikuuta 2013

ho hey

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket jee, sain eilen aikaseks käydä oikein kuvailemassa ! vihdoinkin. nappasin jennin ja jannan mun kavereiks ja ihan kivoja kuvia saatiin otettua (-: jotka ovat siis nuo ylläolevat ! onhan tässä ollut noita melkein nollakelejä, niin päätettiin sitten valita päivä, jollon oli n. 15 astetta pakkasta (y) no auringonpaiste oli ainakin ihana ja pärjättiin suurinpiirtein jäätymättä.

tänään muhun iski into hiihtää. jenni lupas tulla joku päivä seuraks. tänään oon kattellu viljamin kanssa monta jaksoo frendejä. ja lukenut äikän ykköskurssin loppuun. tänään aion vielä ainakin syödä eilen tekemääni mutakakkua, joka on ehkä paremminkin suklaakakkua, koska jätin sen liian kauaks aikaa uuniin ja sattuneesta syystä sisus ei jäänyt mutamaiseks vaan siitä tuli aika kuiva. no mitäs sen väliä.

kuuntelen tässä hyvää musaa ja niinkuin aina mun on pakko jakaa ne myös teidän kanssa. alan siis tässä väsätä musiikkipostausta, jonka merkeissä tapaamme seuraavan kerran !

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3