perjantai 22. helmikuuta 2013

fashion boy

 photo helmikuu463_zps55fa329e.jpg photo helmikuu499_zps25007322.jpg photo helmikuu506_zpsd2b3428b.jpg
[1]  oltiin eilen jannan ja äitin kanssa kattomassa kun joni (eli siis pikkuveljeni) esiinty hiusmuotinäytöksessä! tää oli siis valkeakosken ammattikoulun hiusalanopiskelijoiden järjestämä muotinäytös, jossa esiteltiin kevään uusia hiustrendejä. joni oli siellä mun yhden kaverin mallina ja täytyy kyllä sanoa, et noi hiukset on aika coolit ! (-:

 photo helmikuu20135_zps78ea2ee7.jpg[2] janna reippaana siskona pisti leipasten tässä yks päivä kinkku-tonnikala pizzaa ruispohjalla ! oli aika hyvää, ainakin sillon kun oli järkyttävä nälkä (-: plus ostin lidlistä maoam'eja!

[3] yks asia mitä kaipaan yläasteelta on kaikki esitelmät ja tommoset !! niitä oli kiva väsätä ja sempä takia eilen ilmottauduin vapaaehtoseks auttavaks kädeks kun jannan piti tehä viipurista tuollanen esitelmä. niiiin kivaa (-:

 photo helmikuu20134_zpsbd03de61.jpg [4] mulla on vaan viikkokalenteri, joten väsäsin nopsaan ittelleni tuollasen almanakan mistä nään tän ja seuraavan kuukauden kokonaisuudessaan. tein tohon vähän lukusuunnitelmaa sun muuta ja nyt sen oikeesti tajuaa, et ei saakeli ne kirjotukset tosiaan on kohta täällä ! oon nyt tän viikon aikalailla lukenut vaan enkkua ja sit ens viikolla ois tarkotus sit panostaa matikkaan. ja oikeesti kertokaa, miten voi valmistautua äikän essee kokeeseen?!

2 kommenttia :

 1. Tuo äikän esseekoe mietityttää minuakin! Tässä on kuitenkin tullut kirjoiteltua tekstitaitovastauksia niin paljon, että niille ominainen kirjoitustyyli on alkanut automatisoitua. Kai tässä on pakko koittaa harrastaa luovaa kirjoittamista, jottei esseestä tule kieleltään tt-vastausta. Ei nimittäin hyvä heiluisi, ellei tavoitteet ole alle neljässäkymmenessä :--D Siinä missä tt-kokeeseen valmistuessani luin Hesaria, ajattelin nyt koittaa lukea ahkerasti kaunokirjallisuutta, ja no, Hesaria myös. Ehtisi tässä ehkä vielä kaksi romaania lukea! Hahaa, joka tapauksessa, tsemiä lukemiseen ja onnea kirjoituksiin! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no itse en tavoittele esseestä kuin 30 pistettä (esseen preppauskurssin harjotusesseistä pisteet 20, 20 ja 30...) :-D mutta silti ois kiva tietenkin koittaa parastaan ja valmistautua siihen jotenkin!! kiitokset, tsemppiä ja onnea sinnekin ! (-:

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3