keskiviikko 20. helmikuuta 2013

i just wanna feel this moment

 photo helmikuu2013_zps2e579789.jpg photo helmikuu20131_zpsec736f1f.jpg photo helmikuu20132_zpsf772133d.jpg photo helmikuu20133_zps2e81f9e5.jpg tässä lähiaikoina olen:

● kärsinyt kuvien sekä inspiraation puutteesta, minkä takia ei oo nyt samaan tahtiin postauksia tullut kuin mitä yleensä. 

● juuttunut hiuksistani takin vetoketjuun ja näin parhaaksi ratkaisuksi sakset. no en mä hirveesti tästä kuontalostani menettänyt, mutta viimeinen kuva kuitenkin todisteena tästä tapahtuneesta.

● lähtenyt etsimään äitin ja jannan kanssa mulle yo-mekkoja mut eihän me vajapäät tajuttu ettei noi mitkään mekkokaupat oo sunnuntaisin auki... no käytiin kuitenkin leffassa ja eräässä kahvilassa syömässä erittäin makoisat sämpylät sekä yks valtava ja ihanan pehmee ja sokerinen korvapuusti, joka oli niin iso että syötiin se kolmeen pekkaan. nam!

● yrittänyt ryhdistäytyä ja lukea yo-kirjotuksiin, mut huolestuttavan usein ollaan päädytty viljamin kanssa kattoon frendejä ja syömään makeeta. kyllähän tässä vielä on aikaa! :-D eivaan nyt pitää ottaa tiukempi linja käyttöön. 

4 kommenttia :

 1. Kannattaa kattella niitä mekkoja ebaysta myös jos ei normaalikaupoista löydy :) Aika monet saa mittatilaustyönä eli ei tarvi jännittää sopiiko vai ei!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti vinkistä ! aattelinki et netistä varmasti löytää paremmin mieluisan mekon kun siellä sitä valikoimaa on "pikkusen" enemmän kun noissa kaupoissa (-:

   Poista
 2. hahah mä en oo kans saanu itteeni niskasta kiinni ton lukemisen kans XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep.... pikkuhiljaa ois parempi saada, koska ne kirjotukset tosiaan on jo kohta täällä ! :-D

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3