torstai 7. helmikuuta 2013

voisin vain jäädä ja istua sun ikkunalaudalla

 photo helmikuu20134_zps4eeb5d95.jpg photo turhia1_zps29f53701.jpg photo helmikuu20133_zps4678bce3.jpg photo helmikuu20132_zps5889aabd.jpg otoksia tällä kertaa polaroid-muodossa. tänne kuuluu ihan mukavaa. niin kuin eilisestä postauksesta kävikin jo ilmi, niin meillä tuli viljamin kanssa 3 vuotta täyteen. jeee ! mietiskelin just eilen et tuntuu vieläkin oudolta, et oikeesti joku tykkää musta niin paljon et jaksaa kattella mua kolme vuotta putkeen :-D mutta kai se sitten tykkää (-: lähestyvien kirjotusten takia ei eilen juhlistettu muuta kuin "herkku" aamiaisella. meillä oli vähän suunnitelmissa perjantaina mennä kattoon joku leffa tai jotain, muttei sieltä oikein tule mitään mikä kiinnostais. 

tosiaan huomenna ois äikän tekstitaito... en oo eilen, enkä tänään oikein osannu lukee siihen paljo mitään. kaikki tuntuu jotenki niin turhalta ja tuntuu et ei mistään oo enää tässä vaiheessa hyötyä. todennäkösesti huomenna kokeessa sit mietin et "vitsi miksen mä kerrannu tätä asiaa viä kerran niin osaisin!" :-D tarvii vaan toivoo, että ytl on aatellu just mun mielikseni ja on pistäny kyssärit, joihin osaan vastata mainiosti. 

tänään tulee todennäköisesti kaksi postausta, sillä yks musiikki postaus on hautonut tuolla mun luonnoksissa jo jonkun kahen viikon verran ja haluan tulla lisään sen tänne, ennen kun oon itekki jo ihan kyllästyny niihin biiseihin :-D eli tänään vielä musiikin merkeissä ja nyt haluan toivottaa onnea kaikille mun kohtalotovereille, jotka huomenna istuu kuusi tuntia kirjottamassa ! 

8 kommenttia :

 1. Mitkä kaikki aineet aijot kirjottaa nytte keväällä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kirjotan äikän, a-enkun ja lyhyen matikan (-:

   Poista
 2. nää kuvat oli tosi kivoja! :-) onnea sulle ylppäreihin, itelläni on kans nyt toi lukeminen menossa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti (-: onnea myös sinne! täällä päässä sitä ainakin tarvitaan :-D

   Poista
 3. ootko tästä postauksesta matkinu?:0 http://once-real.blogspot.fi/2013/01/my-day-and-day-program.html

  jos et oo ,niin oli tosi kiva postaus !:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en oo kyseistä postausta ennen nähnyt, mutta oon tällaisia samantyylisiä nähnyt useassakin eri blogissa, joten en suoranaisesti ole matkinut keltään tietyltä henkilöltä (-: saatan ottaa helposti vaikutteita muista blogeista, mutta pyrin aina siihen, etten suoraa kopioi. kiitos !

   Poista
 4. tää postaus oli tosi kivassa muodossa! :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3