tiistai 2. huhtikuuta 2013

the lucky one

 photo maaliskuu_202_zps01a127ae.jpg photo maaliskuu663_zps62c890c7.jpg photo mydayvideo1_zps8861910c.jpg photo maaliskuu_204_zps2689ec1f.jpg photo maaliskuu660_zpsf890d1c1.jpg photo mydayvideo_zps0abeac98.jpg photo maaliskuu_206_zpsb57de318.jpg luin enkun yo'seen mennessä suurimman osan tuosta englannin kielisestä romaanista, jonka siis joskus viime vuoden lopulla tilasin itselleni. no, lukeminen sitten vähän jäi ja eilen ajattelin lukaista yhden luvun ennen nukkumaan menoa. loppu kuitenkin koitu sen verran jännäks et piti lukea kirja päätökseen siltä istumalta. nyt vajaat kolme ja puoli sataa sivua takana ja oon oikeesti lukenut kokonaisen romaanin enkuks! luen vapaaehtosesti kirjoja ehkä yhden kolmessa vuodessa, joten tän lukeminen ja vielä "vieraalla" kielellä on aika hienoo mulle (-: juonihan tuossa ei mikään ihmeellinen ollut, ihan tavallista rakkaushömppäpömppää, mutta kieli oli selkeetä ja aika helppoa, joten sitä oli ihan mukava lukea. jos joku mietiskelee, että englanniksi olisi kiva lukea, muttei ihan luota omaan kielitaitoonsa, niin tuosta selviää kyllä aikalailla kuka tahansa! pakko kyllä nähdä tuosta vielä se leffa. 

sain tänään aikaseksi alotella pääsykoekirjaakin. tossa kun oli noita pyhäpäiviä, niin en jaksanut vaivautua, mutta ajattelin, että ehkä nyt ois ihan hyvä aika alottaa ahkerointi. jotkut aiheet onneksi vaikuttaa ihan ok mielenkiintosilta ja tekstistä ymmärsikin jotain. en oo vaan ihan kärryillä mikä kaikki siitä kirjasta pitää opetella ja mikä ei, mut ei anneta sen häiritä.

katselin muuten netflixistä juuri pretty little liarsin ekan tuokkarin ja ärsyttää ihan sikana kun niitä ei oo siellä enempää !! ekat 15 jaksoo se oli aika huono sarja, mut sit kuitenkin pääsin lopussa koukuttuun :-D kertokaa siis mistä voisin kattoo niitä lisää, kun ei huvittais maksaa 50e siitä kakkostuokkarista?! kiitos ja kumarrus.

4 kommenttia :

 1. http://www.tvmuse.eu/tv-shows/Pretty-Little-Liars_22405/
  tuolta löytyy mut ei tietenkää teksteillä :-)

  VastaaPoista
 2. toi lucky one oli elokuva ihana! :) mullakin oottaa toi kirja lukemista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se ei onneks maksa kun jonkun kympin ni tarvii se kyllä ostaa jostain ! (-:

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3