torstai 11. huhtikuuta 2013

three pictures & three movies

 photo huhtikuu149_zps1baded7c.jpg photo huhtikuu20132_zps56e5c3b7.jpg photo huhtikuu117_zps226a0549.jpg
tässä pari kuvaa eiliseltä kun oltiin viljamin kanssa tampereella kattomassa elokuvaa the place beyond the pines. alku oli vauhdikas ja aattelin et hei täähän voi olla hyväkin leffa. ensimmäisen tunnin jälkeen elokuva kuitenkin muuttu tosi tylsäks, joten en lähtis suositteleen sitä kyllä kellekään. 

oon tässä nyt ahkeroinu leffoja ja voisin suositella teille paria. katselin tässä yks päivä monta oscaria voittaneen american beauty -leffan, jonka muistan nähneeni aiemminkin joskus muutama vuosi sitten. sillon en tykännyt siitä yhtään, mutta nyt uudella katsomisella se olikin ihan hyvä. vähän outo, mutta hyvä kuitenkin. 

tänään alotin kattoon myöskin oscareita voittanutta brokeback mountainia. en kerennyt sitä loppuun asti katsomaan, mutta tähän mennessä vaikuttaa tosi mielenkiintoselta ja erilaiselta. jos joku ei jostain syystä oo näistä elokuvista kuullut niin american beauty kertoo keski-ikäisestä miehestä joka ihastuu tyttärensä koulukaveriin ja brokeback mountainissa kaksi lammaspaimenta rakastuu ja tämän jälkeen koittavat pitää suhteen salassa vaimoiltaan.  

ootteko nähny näitä leffoja ja mitä mieltä itse olitte niistä?

2 kommenttia :

 1. Voi ei itekkin oon miettinyt jos kattois ton brokeback mountainin mutta sit aattelin että onks se homo meininki vähän liikaa mulle... XD Onks se kovinkin ällöromanttinen vai mimmonen?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei se oo todellakaan mikään romanttinen leffa. se keskittyy ehkä enemmänkin siihen kuinka nää miehet "taistelee" homoutensa kanssa ja koittaa salata sen muilta. ei mikään romanttinen, vaikka rakkaustarina onkin (-: suosittelen todellakin kattoon!

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3