perjantai 24. toukokuuta 2013

happy day

 photo page-4_zpsc669198c.jpg  photo page2_zps345ba5d6.jpg tän postauksen tärkeimpänä pointtina on tuo alimmainen, vasemmanpuoleinen kuva. tänään mulle tuli nimittäin postissa kutsu soveltuvuuskokeisiin! jeeeee, en ois voinu uskoo et ekalla kerralla pääsen jo tonne asti (-: nyt vaan tsemppi päälle ja yritän parhaani, vaikka oonkin tuolla aika kovassa sakissa. mun pisteet ei ylittänyt alinta rajaa kuin vaivaisella kahdella pisteellä, mut pääasia et mukana menossa ollaan! 

aattelin tässä samalla esitellä muutaman uuden jutun! ensinnäkin tuo jakku/takki/mikä onkaan, sen ostin seppälästä 25 eurolla kun se oli -50% alennuksella. tykkään ihan sikana! toi henkari ei ihan tee oikeutta, joten toivottavasti saisin siitä joskus parempaa kuvaa päällä (-: 

ideparkin vierailulta jäi käteen uudet urheilurintsikat ja kaksi huivia. turkoosit rintsikat löysin budget sportista 15 eurolla ja huivit ostin cubuksesta hintaan 2e/kappale ! oon halunnut tommosia vähän kevyempiä huiveja näin keväiksi ja syksyiksi ja nyt sain kaksi alle viidellä eurolla (-: kelpaa mulle! kyljessä myös oriflamelta tilattu kynsilakka. 

jos tätä iloista päivää jatkais käymällä pienellä päivälenkillä, syömällä kahden euron kanan koipia ja relaamalla! 

3 kommenttia :

  1. Oioi mahtavaa että oot päässy soveltuvuuskokeisiin! Tosi hieno juddu.

    VastaaPoista
  2. pääsitkö tonne kouluun?

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3