tiistai 7. toukokuuta 2013

pääsykokeet selätetty

 photo toukokuu229_zps3e46a1c3.jpg photo toukokuu232_2_zps6c8fd964.jpg photo toukokuu240_zps18698ad1.jpg photo toukokuu236_zps8b109713.jpg photo toukokuu199_zps56157ccc.jpg aattelin tulla moikkaileen muutaman turhan kuvan kera (-: tänään mulla alkoi kesäloma! tänään oli nimittäin mun tän kevään ensimmäiset ja viimeiset pääsykokeet, wuhuu! sitä en osaa sanoa, miten ne meni, mutta pääasia on, et ne on nyt kuitenkin takana päin!

mulle tuli mieleen, että voisin vaikka tehdä jonkinnäköistä postausta tuosta luokanopettajan koulutuksesta ja sinne hakemisesta - ainakin sen verran mitä tähän mennessä tiedän. musta on ainakin ollut kiva lukea netistä ja muiden blogeista vähän kokemuksia sun muita, koska se on auttanut ittee käsittään paremmin tota systeemiä. uskon, että ruudun siellä puolen on montakin, joilla haut korkeakouluihin on vielä edessä ja ehkä muutama, jota voisi luokanopettajan ammatti kiinnostaakin (-:

katsotaan, millon saisin postausta tehtyä ja näkekäämme silloin!

6 kommenttia :

 1. pääsykokeet on hirveint ikinä!
  toivon mukaan sul meni hyvin ja pääset sisään (: mul on täs viel neljä vaihetta jotka pitäis läpäst....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep! vähän pahoin pelkään, etten saa kutsua edes soveltuvuuskokeisiin, mut ainahan voi yrittää uudestaan (-: tsemppiä sulle kokeisiin!

   Poista
 2. Kuulostaa tosi hyvältä postaussuunnitelmasi! :-)
  Pidän peukkuja, että pääset sisään :)

  VastaaPoista
 3. Joo tee postaus!! mua ainakin kiinnostaa:)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3