maanantai 8. heinäkuuta 2013

long time no see

 photo page1_2_zps2760dbc3.jpg  photo page2_2_zps38f187c2.jpg  photo page3_2_zps64dbd0bc.jpg  photo page4_2_zps2e1b9fed.jpg pitkästä aikaa! kesäkuu oli mulla niin kiireinen, ettei aikaa oikein löytynyt postailulle ja samaa kiirettä jatkui heinäkuun alku. kaikenmoista on tullut tehtyä ja ajattelin nyt tulla kertoilemaan vähän kuulumisia. 

kesäkuun viimesenä lauantaina oltiin syömässä panchossa kaveriporukalla, kun pojilla välähti. ennen armeijan alkamista ois kiva tehdä jotain siistiä ja näin synty ajatus roadtripistä norjaan. harmi kaikilla muilla tytöillä oli tiedossa vielä koko heinäkuun töitä, joten ainoona tytsynä päätin sit lähteä poikien kanssa kohti pohjosta! sunnuntaina vietettiin vielä pikkusiskon rippijuhlat ja maanantaina lähdettiin paahtaan. matkasta enemmän sille omistetussa postauksessa!

kun palattiin suomeen, niin halusin viettää vielä viljamin kanssa jonkin näköstä laatuaikaa ennen armeijaan lähtöä. käytiin siis tampereella, koskarissa syömässä ja kun oltiin lähdössä kotiin iski tampereelle kauhee rankkasade. juostiin semmoset 100 metriä autolle ja oltiin kuin suoraa suihkusta tulleet... en oo koskaan ollut noin kovassa vesisateessa! 

lauantai-iltana biletettiin vielä viimesen kerran ennen poikien siirtymistä valtion hoiviin ja täytyy sanoo, et oli varmaan hauskin baari-ilta pitkään aikaan, vaikka itse olin kuskina ja täysin vesiselvänä! väsymys ei iskenyt liian aikasin ja jaksoin tanssiakin monen monta biisiä. selvinpäin baarissa on ihan hauskaa; saan olla tyhmä, lapsellinen itteni ja hölmöillä mitä sattuu ja kaikki vaan luulee, että oon niin humalassa :-D mua ei varmasti erottanut joukosta. eikä muuten kulunut rahaa muuta kuin sisäänpääsyyn!

eilinen vietettiin rauhallisissa merkeissä viljamin perheen kanssa ja tänään koittikin se aamu, jota ollaan kauan kauhisteltu; viljamin lähtö inttiin koitti. no tulihan siinä vähän kyyneleitäkin tirauteltua, mutta onneks pääsen näkeen tota solttua jo sunnuntaina sinä, minä ja puolustusvoimat -päivässä. saa nyt nähdä miten tää arki lähtee tästä rullaileen, varmasti aika outoa aluksi, kun ollaan totuttu näkeen joka päivä. 

nyt lopetan tän romaanin tähän ja tsemppiä vielä kaikille kohtalontovereille, joilla tänään alkoi inttileskeys! ja onnittelut niille jotka saivat jo omat sotilaansa juhannukseksi kotiin (-:

2 kommenttia :

  1. Aivan ihana toi kuva, jossa esittelet uusia arskojasi!!! :)

    Pärjäämisiä inttileskeyteen - vuosi on lyhyt aika :)

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3