tiistai 27. elokuuta 2013

and you're gonna hear me roar

 photo DSC_0141_zps2fc0cd40.jpg  photo page9_zpsb12533cf.jpg  photo DSC_0149_zps71cd6345.jpg  photo DSC_0147_zps2061d092.jpg  photo page10_zpse279f49a.jpg
viljamin siskon koira oli meillä hoidossa viikonloppuna. se on kyllä niin hellyyttävä! vaikka kuinka hellyyttävä ja sulonen olikin ei se silti meikäläisessä onneks saanu minkäänlaista koirakuumetta aikaan. mut kyllä sitä oli mukava hoitaa (-: milan kuvien lisäks jotain vanhaa asua, kun ei oo tullut hirveesti kuvailtua tässä lähiaikoina. muutosta tulossa tähän, nimittäin torstaina ois tiedossa reissua tallinnaan! ihan päivän reissu vaan, mut mukava päästä mun lempparityttöjen kanssa vähän muille maille hengaamaan. plus meikäläisellä tää on vielä eka kerta eestin maalla!

tälle päivälle olis tiedossa sitä samaa mitä kaikille muillekin mun päiville; ruoan tekoo ja kävelylenkki. muuten päivät kuluukin tässä koneella tai vaihtoehtosesti telkkarin ääressä. tätä päivää piristää kuitenkin se, että lähen illalla luultavasti viljamia kattomaan, kun se pääsee kuuden aikoihin iltalomille. pääsee taas vaihtaan kuulumisia sekä syömään sotkun halpoja, mutta maukkaita munkkeja! mmmm. 

seuraavaa postausta siis todennäkösesti vasta tallinnan reissun jälkeen. ne työt ois muuten ihan jees, nimittäin musta tuntuu et ton reissun myötä mun viimesetkin pennoset tililtä katoaa taivaan tuuliin... hups. no kerranhan sitä vaan eletään (-:

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3