lauantai 7. syyskuuta 2013

uutta uutta uutta

aattelin nyt tehdä nopean, kuvattoman päivityksen, jonka pointtina mun blogin uusi ulkonäkö! ensinnäkin päätin vaihtaa blogin nimen. blogi kerkes jo yli puoltoista vuotta kantaa nimeä when the sun goes down ja tykkäsin todella siitä nimestä. kuitenkaan se ei oo kuvannut tätä mun blogia millään lailla. no pienen pähkäilyn jälkeen päädyin sitten tällaseen nimeen kuin life slash dreams, koska mun elämästä ja unelmistahan tää blogi pääasiassa kertoo. nimi on ehkä hieman imelä, mutta tykkään siitä silti! just sopivan lyhyt ja yksinkertanen. nimen vaihtuessa päivitin myös hieman ulkoasua (-: mitäs yleisö on mieltä muutoksista?

4 kommenttia :

 1. Upee uus ulkoasu ja banneri! Nimikin on tosi kiva. Olis kivaa, jos tekisit sellasen postauksen, jossa olis vanhoja kuvia susta. Vaikka ihan vauvasta tähän hetkeen saakka, esim. koulukuvia jne. En kylä tiiä ootko jo tehny semmosen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. suuri kiitos ! joskus oon tainnut jotain vauvakuvia postata, mutta siitä tosiaan on jo kauan aikaa. hyvä idea, pistetään korvan taakse! (-:

   Poista
 2. Kiva nimi ja ulkoasu! Tykkään erityisesti tuosta sivupalkin aforismista (vai onko se jo ollut kauemminkin siellä?)! Jotenkin niin kauniisti sanottu ja niin totta! ♥

  www.elsanneli.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoskiitos ! ♥ kun bongasin ton aforismin, se kolahti niin lujaa, että halusin sen tänne blogiinkin välttämättä esille (-: se puhuu kyllä niin totta !!

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3