maanantai 28. lokakuuta 2013

instagram (october 2013)

 photo ig_zps7294192e.png
1. viljamilta saatu orkidea muutama vuosi sitten ja kukkii jo neljättä kertaa. äite sano, että on selkeesti rakkaudella annettu kukka, kun hänkään ei viherpeukalona oo koskaan saanu orkideaa kukkimaan uudestaan (-:

 photo ig2_zps538750a7.png
2. mun superupee roosa nauha -sinimoppi! 3. meitsi vaa

 photo ig3_zpsd41831b2.png
4. äiten kanssa shoppailemassa

 photo ig4_zpsebc1149b.png
5. vähän erilaisempaa asua kerrankin. tykkäsin!

 photo ig5_zps95248364.png
6. kotaretkellä 7. peilikuvaa päivän asusta ja taustalla sekainen huone...

 photo ig6_zps5a84834e.png
8. leffailtaa jannan ja äitin kanssa!

 photo ig7_zpsec14ca70.png
lokakuun loppu häämöttää, joten on aika taas instagram kuvakoosteen! enää yks kuukausi kestettävänä ja sit saa ruveta suklaakalenterin avustuksella laskemaan päiviä jouluun! oon suunnitellu tän vuoden joulukorttien designia ja osa lahjoistakin on jo mietittynä valmiiks. hyvällä pohjalla siis ollaan!

lokakuussa tuli tehtyä jonkin verran töitä ja myös lomailtua. nyt marraskuu onkin töitä täynnä, joten niissä merkeissä sit seuraava kuukausi! tosi kiva, et saa nyt tehdä vähän pitemmän pätkän kerrallaan yhdessä paikassa (-: muutenkin ihan kivasti pyyhkii, vaikka vähän hämäriä aikoja elelläänkin. pätee vaikka tietysti säähän, mutta myös mun elämään tällä hetkellä muutenkin. niin moni asia ens vuodesta on ihan hämärän peitossa, eikä oikein tulevasta taas tiedä mitään. ei auta kuin elää vaan päivä kerrallaan. se ei vaan oo aina niin helppoo, kun meitsistä on kyse.

mut kivaa maanantai-iltaa kaikille! koska kellonsiirtojen takia jo viideltä töistä kotiin tullessa on säkkipimeää, päätin (taas) jättää lenkin väliin ja ottaa illan rennosti! ei maanantaina voi aina jaksaa, eiks vaa? (-;

2 kommenttia :

  1. hyvä ku muistutit, pitää käydä kaataan omasta orkideasta vedet pois ;) et ei mul täs muuta

    VastaaPoista
  2. haha, hyvä et musta on jotain apua! :-D

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3