keskiviikko 23. lokakuuta 2013

kirppistelyä

 photo DSC_0328_zps47326827.jpg  photo page3_zps3b5de7fc.jpg  photo DSC_0327_zps9a71dcb1.jpg  photo page2_zpsedda0c92.jpg oltiin tosiaan perjantaina äitin, mummun ja jannan kanssa kirpparikierroksella. käytiin pyörähtämässä muutamilla kirppareilla tässä lähialueella ja samalla varattiin meillekin pöytä yhestä paikasta! ensimmäinen vapaa pöytä oli tosin vasta tammikuun alusta et tässä on nyt aikaa sit tsiikailla mitä sinne vie. onneks saa vähän tota vaatekaappii tyhjättyy, se meinaan räjähtää kohta! 

kuvissa näkyy muuten meitsin uudet talvipopot! jo viime talvenakin etsin ittelleni jotain kivoja siroja kenkiä, jotka ois mustat, hyvät jalassa ja sopis asuun kuin asuun. tollasia saapikkaita on tullut sitten soviteltua useempiakin, mut mitkään ei tuntunu sopivan mun jalkaan. nuo yksilöt bongasin seppälästä ja kerrankin tärppäsi! vaikkei tuo varsi nyt ihan säärtä pitkin nouse, niin ei se myöskään lörpötä silleen rumasti, mikä on ollut ongelmana useissa tapauksissa. jee, tykkään!

muistuttelisin vielä, että kyssäreitä saa laitella tähän postaukseen vielä tämän viikon loppuun asti! menkää siis ja haastakaa mut oikeen kunnolla (-:

2 kommenttia :

Kiitos kaikista kommenteista ! <3