keskiviikko 16. lokakuuta 2013

pantyhoses and food

 photo DSC_0013ndashkopio_zpsb221ce88.jpg photo page1_zpsf9b874e2.jpg photo DSC_0034ndashkopio_zpsd49f9e32.jpg photo DSC_0017_zps9f24f8d2.jpg photo DSC_0049_zps1afeedce.jpg photo DSC_0018ndashkopio_zps7b7be486.jpg photo page2_zps283a5a63.jpg oli pikkusia ongelmia näiden alimmaisten asukuvien kanssa.... oltiin menossa jannan kanssa ideaparkiin ja aattelin et pysähdytään jonnekin matkan varrelle ottaan asukuvia. no löydettiin hyvä paikka ja kuvat tuli otettua, kotona sitten lisäsin kuvat koneelle, jonka jälkeen poistin ne kamerasta. muuten hyvä, mutta se ei jostain syystä ollutkaan lisännyt niitä koneelle... paitsi tasan viisi kuvaa. kiva asu ja kerrankin kuvauspaikkana joku muu kuin meidän etupiha ja tietenkin kuvat on tipotiessään. noh, koska tosiaan tykkäsin tosta asusta niin valkkasin sitten niistä viidestä parhaat kaks kuvaa (y) josta toisesta oli vielä pakko peittää naama kun ei sitä vaan voinu julkasta :-D eli sorit vähän kömpelöistä asukuvista. 

mun syysloma on rullaillu ihan mukavasti käyntiin. maanantaihin sisältyi ideaparkissa pyörimistä sekä virkistävä iltalenkki. tiistai ei ollut niin rento, koska mut soitettiin töihin missä vietinkin sitten lähemmäs 8 tuntia mun päivästä. sieltä sitten suoraa päätä kohti parolannummea omaa tykkimiestä moikkaamaan. en tiedä kumpaa mulla oli enemmän ikävä, viljamia vai sotkua, sillä sain sotkusta 3,50 eurolla kaksi täytettyä sämpylää sekä munkkirinkilän! kuinka halpaa! ja hyvää! :-D mut okei, oli sitä mun "parempaa" puoliskoakin ihan mukava nähdä (-;

huomenna sitten postausta tästä päivästä. see you!

2 kommenttia :

 1. Tosi kivoja asuja! :-)
  Missä oot töissä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! (-: teen siis sijaisuuksia kouluilla ja päiväkodeissa eli vähän milloin missäkin. siellä missä mua tarvitaan (-:

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3