torstai 10. lokakuuta 2013

sundown

 photo DSC_0253_zps67979e15.jpg  photo DSC_0270_zpse19b1a27.jpg  photo DSC_0259_zps5c84e0a4.jpg
 photo DSC_0275_zps1d0c3e54.jpgtällä hetkellä mä haluan auringonpaisteen, kultaisen kellon ranteeseen, joulun, oman kodin, kauniit hiukset, arkikäyttösen mustan mekon, motivaatiota terveelliseen elämäntapaan ja jotain kivaa tekemistä viikonlopulle. mulla on ollut ihan kiva viikko ainakin tähän mennessä. viljami lähti vasta tiistaina takasin armeijaan ja tulee jo huomenna takasin kotiin. mietittiin jos keksittäis kaveriporukan kans jotain äksöniä viikonloppuun ja onhan viikonloppu aina jees vaikkei mitään kummaa tekiskään. 

tän illan aattelin viettää ihan rauhallisissa merkeissä. mennä vähän iskää moikkaan ja kattella telkkaria. en oo viikkoon tehny mitään urheilusuoritustakaan kun ei oo huvittanut. aattelin et vedetään sit kunnolla lekkeriks ja päätin olla koko loppuviikon tekemättä mitään. jos sitä sit taas ens viikolla innostais enemmän (-: ei oikein inspaa noi ilmat lähteen lenkille... 

päässä ja luonnoksissa pyörii nyt monta postausideaa, kunhan vaan riittäis aika niiden toteuttamiseen! ehkä kivempi näin päin kuin et pää löis tyhjää. vanhoja kuvia musta ois tulossa taas jossain vaiheessa sekä kaikenmaailman muita sekalaisia postauksia. pysykää siis kuulolla!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3