lauantai 26. lokakuuta 2013

you light the spark in my bonfire heart

 photo DSC_0290_zps0fc305f7.jpg photo DSC_0295_zps41ea7e66.jpg photo DSC_0288_zps3a7b630f.jpg mä haluaisin jo joulun. istua peiton alla kattomassa romanttisiakomedioita ja lastenohjelmia. syödä hullun lailla makeaa ja mikä parasta, ilman huonoa omaatuntoa. haistaa tuoksukynttilöiden kotoisan tuoksun kun astut sisään. vaihdella lahjoja ja olla iloinen siitä mitä itse saat, sekä siitä mitä olet antanut. nähdä hymy rakkaiden ihmisten kasvoilla.

onneksi jouluun on enää alle kaksi kuukautta. joulu on ehdottomasti paras juhlapyhä koko vuodesta. nyt meen tekemään maittavaa aamiaista ja käperryn rakkaani viereen peiton alle. ja mikä joulussa tänä vuonna onkaan parasta; saan ton hölmön takasin kotiin ja sillä kertaa ihan pysyvästi ♥

2 kommenttia :

 1. Mä olen kans odottanut joulua jo tosi pitkään! Syyskuussa jo suunnittelin duunipaikalle joulukoristukset (ei kuulema tuu onnistumaan mun suunnitelmat)... :-D mut sun joulu kuulostaa aikas hyvältä, mikään ei varmasti oo yhtä hyvä joululahja ku saada oma kulti intistä himaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva, et en oo ainoo joka intoilee joulusta jo nyt! haha. mut meidän molempien onneks kohtahan se joulu on jo täällä! (-:

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3