torstai 7. marraskuuta 2013

lately

 photo page1_zpsde60a47b.jpg
♦ kävin eilen ideaparkissa ja poikkesin tiimarissa. noh, eihän sieltä ihan tyhjin käsin lähdetty. liikkeen sulkemisen vuoks siellähän on paljon kaikkia alennuksia ja niin ostin sit viis valokuvakehystä, kaksi -albumia ja kolme rullaa lahjapaperia. mikä parasta, nää kaikki makso yhteensä 15e ! pelkästään sen yhden kuva-albumin arvo oli 17 euroa. ihan hyvä diili, sanoisinko!

♦ ostettiin tollanen hieno t-paita iskälle isänpäiväks! en tiä onks toi vähän liian trendikäs mun viiskymppiselle isukille, mut onhan toi nyt hieno :-D ainakin iskällä on viikset, joten teema toimii !  
 photo page2_zps11195c25.jpg
♦ oon ollu kauheessa itseinhossa tässä viime aikoina. kun pääsen töistä neljältä, tuun kotiin ja syön jotain, sit ulkona onkin jo säkkipimeää. ei paljon kiinnosta tehdä mitään, varsinkaan lähtee liikkeelle. mun liikunnat lähiviikkoina onkin siis koostunut tunnin jumpasta tiistaisin ja muut illat oonkin löhönnyt sohvalla. tänään kuitenkin otin itteeni niskasta kiinni ja raahauduin kuntosalille kevyen kahden kuukauden tauon jälkeen! ai että, kun tuli hyvä fiilis! jos sitä raahautuis taas useemminkin (-: aattelin myös päivittää kännykän musiikkikirjaston, jos se innostais taas lähtee juoksemaan!

♦ huomenna on perjantai, wohoo ! viikonloppu menee varmastikin rennoissa meiningeissä ja se käy mulle paremmin kuin hyvin. ihanaa, kun saa taas herätä omia aikojaan ilman herätyskellon piinaa ♥ 

nyt, good night ja sorit vähän kökkösistä kuvista!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3