maanantai 11. marraskuuta 2013

twenty movies i recommend

kun tähän synkimpään aikaan vuodesta ei tuu otettua niin paljon kuvia, postailen sit aika paljon tällasia teema-postauksia. niitä muuten löytyy tuolta teema-postaukset tagin alta, jos kiinnostaa vaikka pimeinä, tylsinä iltoina lueskella! mut asiaan. idalta sain ajatuksen tällaseen postaukseen. oon siis listannu tähän 20 leffaa, joista ite tykkään ja joita suosittelen nyt teille. en lähtenyt sen kummemmin selittelemään näistä leffoista mitään, mutta linkkasin kuvien alle trailerit, jos kiinnostus kuvan perusteella herää. tein aikalailla tasan vuosi sitten postauksen mun ihan ultimatefeivorittileffoista, joten en laittanut niitä nyt tähän ollenkaan. kyseiseen postaukseen pääset tästä.

tykkään erilaisista elokuvista, mut oon kuitenkin aika ronkeli leffojen suhteen. useesti tykkään kattoo kevyttä katottavaa ja just jotkut perus jenkkikomediapläjäykset käy siihen tarkotukseen mainiosti. myös mamma mia on hyvä esimerkki, vaikka unohdinkin sen tähän listaan laittaa! samaan kategoriaan menee myös koko perheen leffat ja useimmat kotimaiset. joskus kuitenkin tekee mieli kattoo semmosta, mikä saa oikeesti ajatteleen ja jossa on hyvä juoni. 

useimmat näistä oon nähnyt monta kertaa, mut on täällä pari sellastakin, jotka oon nähnyt ainoostaan kerran. aika laidasta laitaan tässä on kyllä leffoja, että melkein jokaselle jotakin. kauhu- ja fantasialeffat ei kuitenkaan useimmiten iske, joten niitä ei taida tästä listasta löytyä. mut enjoy!

 photo page1_zpse77dca30.jpg
 photo page2_zpsa8077659.jpg
 photo page3_zps2df84936.jpg
 photo page4_zps8f225bff.jpg
 photo page5_zps4034fda5.jpg
 photo page6_zpsaabd95fa.jpg
 photo page7_zps97e45098.jpg
 photo page8_zpsa68579e6.jpg
 photo page9_zps267d67af.jpg
 photo page10_zps442e85ef.jpg
CLICK, CLICK

no? löytykö samoja lemppareita? heräskö kiinnostus nähdä jokin näistä leffoista? mitä mieltä ylipäätään tällasesta postauksesta? (-: nyt eletään sitä aikaa vuodesta, et on ihan ok ottaa yliannostus leffoista, joten ei muuta kun karkkikippo syliin, viltti niskaan ja telkku päälle !

4 kommenttia :

 1. nää postaukset on kivoja joissa kerrot suosikki biisejä ja nyt tää leffa. Näistä löytyy aina jotain uutta jota vois kokeilla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi vitsit, tosi kiva kuulla! nautin kyllä tällasten tekemisestä, joten mahtava kuulla et joku diggailee (-:

   Poista
 2. Täälläkin yksi tälläisten postausten tykkääjä :-)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3