torstai 19. joulukuuta 2013

164 päivää takana

 photo ig_zpsaba5d2cb.png
se ei kaadu, eikä horju
vaikka aika värit syö ja himmentää
paikoilleen se jää


tänään on vihdoin se päivä, kun viljami tulee kotiin jäädäkseen. ei enää armeijan vihreitä kamppeita, maihareita tai barettia päässä. se tulee kotiin ihan omissa vaatteissaan. tässäkö se puoli vuotta meni? tuntuu kuin tuon ylemmän kuvan ottamisesta ei olisi vielä aikaakaan. 

armeija ei ollut ihan viljamin paikka, nimittäin tää herra ei koskaan tottunut siihen armeijan arkeen niin kuin useat muut. hän kuitenkin saavutti varmasti enemmän kuin useat muut. vaikka hän kävi palveluksensa puolessa vuodessa sai hän paljon kehuja monilta ylemmiltä tasoilta, mahdollisuuden osallistua ammunnan sm-kisoihin sodankylässä ja nyt kauden lopussa hänet ylennettiin korpraaliksi. olis ne siellä enemmän kuin mielellään kauden alussa ottanut ton AUKiin ja oon varma, että olisi päässyt RUKiinkin asti, jos halukkuutta ois vaan löytynyt. 

tein tän postauksen ihan vaan hehkuttaakseni ja oonhan mä tosta rontista tosi ylpee! sano mitä sano, oon varma, että se on ylittänyt itsensä siellä monta kertaa ja varmasti jälkeenpäin siitä on ihan kiva muistella noita aikoja. nyt ei muuta, kun tsemppiä niille, joilla tää puolivuotinen tai jopa vuotinen keissi on edessäpäin! älkää huoliko, kyllä siitä selviää (-: 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3