tiistai 3. joulukuuta 2013

wishlist

 photo toivelista_zps392df9af.jpg

1. ei, en toivo kirjaimellisesti amerikan lippua, enkä usko että kukaan mulle matkaa jenkkeihinkään ostaa. kuva viittaa pehmoiseen vilttiin, johon törmäsin minimanissa. tarkemmin kuva viittaa tän lämpösen unelman kuosiin. mikä parempaa kuin käpertyä lämpöiseen vilttiin ja uneksia californiasta ja new yorkista.

2. vaikka ensin aattelin ettei tää uus vain elämää -kausi vetäisi vertoja edelliselle, oon silti ruvennut himoitsemaan ko. levyä autoon kuunneltavaksi. nyt ainoo ongelma on vaan, etten tiedä kumman niistä levyistä haluisin :-D

3. astiasto omaa kotia varten alkaa olla aikalailla koossa, mut aterimet vielä puuttuu. käytii viljamin kaa kattelee hackmannin aterimia, mutta kallis hinta ja mitäänsanomaton ulkonäkö vähän jätti mielen tyhjäks. no poikettiin sit myös ikeassa ja siä iskin silmäni noihin förnuft -aterimiin. tosi nätin näköset ja kun vilkasin hintalappua; 24 kappaleen setti 9,90e. :-D must vähän tuntuu et meitsin kodissa ruokaillaan siis ikean aseilla!

4. satuin käväseen body shopissa yks päivä ja voi että kun iski mieli ostaa sieltä kaikkia niitä ihanan tuoksusia rasvoja ja mömmöjä! en siis todellakaan pistäis pahitteeks, jos joku haluaa lahjoa mua jollain kivalla hemmottelupaketilla (-:

5. lahjakortit on aina tervetulleita!

6. sinkkiksestä multa löytyy jo kaks tuokkaria, mut kun katselin ympäriinsä niin ton kokoelmanboksin saa halvemmalla kuin että ostaisi ne loput neljä tuokkaria erikseen. plus tulishan nuo noissa kauniissa kansissa! 

semmosia toiveita tänä vuonna. mitäs ruudun siellä puolen on joulupukin kirjeeseen listattu? kenties jotain samaa kuin mä? (-: aattona se sit nähdään, oonko ollut riittävän kiltti....

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3