torstai 2. tammikuuta 2014

instagram (december 2013)

 photo igpage_zps0842cf16.jpg
jannan kanssa lähössä juha tapioo kattoon! // siinähän se mies itse ♥ 
 photo igpage2_zps2788feef.jpg
lahjojen paketointia // ideaparkissa pyörimässä
 photo igpage3_zpsb711a60a.jpg
meillä oli tänä vuonna mun mielestä tosi kaunis kuusi! // tässä toisessa taas kummitädin perheen kuusi sekä joulun toivotukset!
 photo igpage4_zps42ad446c.jpg
love my new watch ♥ // tyttöjen kanssa tapanin päivänä tampereella. oli muuten tosi kiva ilta!!
 photo igpage5_zpsce1e4974.jpg
edelliseen vuoteen palaillaan vielä joulukuun insta -kuvien siivittämänä. marraskuulta tällanen postaus jäi kokonaan tekemättä, sillä silloin ei tullut paljoo ig'tä päiviteltyä. joulukuulta näitä kuitenkin kerty taas ihan kivasti! 

eilen meidän piti kattoo viljamin kanssa jotain leffaa. meidän leffamaku ei vaan oikee mee yks yhtee, joten ongelmia elokuvan valinnassa tuli jälleen. loppujen lopuks skipattii leffa ja päädyttiin kattomaan dokumenttisarjaa nimeltä planeettamme maa. mä tykkään tosi paljon dokumenteista, mut niitä tulee katottua ihan liian vähän! ja voi että ku siinä oli sulosia otuksia! siinä esim lauma norsuja vaelsi hiekkamyrskyssä kohti juomapaikkaa ja yks pikku norsulainen käveli vahingossa puuta päin kun sen silmissä oli hiekkaa, voi ei :-D eikä ollu itku kaukana ku yks norsu lähti väärään suuntaan siinä myrskyssä eikä enää löytänyt takasin laumansa luokse... 

mut hei suosittelen kattoon tota dokumenttia, mä ainakin aattelin katella sitä lisää! sivistääkin mukavasti (-: oisko muuten leffaehdotuksia, semmosia jotka soveltuis sekä kakslahkeiselle että meitsille, joka ei niin räiskinnästä ja liian mutkikkaasta juonesta välitä? 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3