perjantai 3. tammikuuta 2014

something for myself

 photo DSC_0814_zpsaa6b03c5.jpg photo DSC_0829_zps5ea22ed2.jpg photo DSC_0817_zps75b56fd0.jpg photo DSC_0820_zps942816be.jpg photo DSC_0831_zpsdb6a3b03.jpg ylempänä meitsin joululahja mulle itelleni :-D halusin uuden yöpaidan sekä hajuveden, joten päätin ostaa ne itselleni lahjaksi! noi kolme muuta myttyä onkin sitten aleostoksia. vanhana alehaina olin tietenkin jo 27. päivä ideaparkissa heti yhdeksän jälkeen kauhomassa niitä vaatekasoja. tänä vuonna en loppujen lopuks paljoo löytäny aleista ja ehkä ihan hyväkin. 

toi toppi sekä keskimmäinen neule on molemmat vero modasta. toi neule on aika hauska, kun selkämys sekä hihat on tollasta kimmaltavaa neuletta ja sit edestä se on viininpunasta ohkasempaa kangasta. toi mustavalkonen möhkäle onkin ginasta ja kuolailin sitä aikaisemmin jo syksyllä. neljänkympin hinta ei silloin hirveesti houkutellut, joten nyt olin onnessani kun sain sen puoleen hintaan! ginasta nappasin myös parilla eurolla ittelleni pipon, mutta sitä ei tullut kuvattua.

huom.
vietiin tänään jannan kanssa vaatteita klaffi & piironki nimiselle kirpparille, joten jos ootte lempäälän hoodeilla tai ideaparkissa käymässä, niin käykää samalla tyhjään pöytää numero 21 ! toi kirppis on siis ihan puolen kilsan päässä ideaparkista. kaksi viikkoa meillä on siellä pöytä ja käydään tässä joku päivä viemässä sinne vielä lisää kamaa. parilla-muutamalla eurolla lähtee vaatteita sekä muuta krääsää, et hakekaa ihmeessä pois! (-:

2 kommenttia :

 1. Heittelin sua haasteella! :) Se löytyy täältä http://samesm.blogspot.fi/2013/12/haasteellista.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. okra, katotaan jos saan aikaseksi toteuttaa! (-:

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3