maanantai 27. tammikuuta 2014

wool pants

 photo bebb842a-9856-4c19-8ed8-944f42f8a4ea_zps2d41221a.jpg  photo page8_zpsb0b00641.jpg  photo DSC_0667_zpsacd1f7d7.jpg  photo page9_zps9d601e68.jpg
mitä tyksitte mun uusista villahousuista?! oikeestihan ne on 96% polyesteriä ja 4% elastaania, mut leikin et ne on oikeet villahousut. rakastan tota kuvioo ja värimaailmaa! ettekä ikinä arvaa mistä nää on peräisin...... nimittäin halpa-hallista! :-D eikä ollu hintaa meinaan, ku reilun kympin! jannan päällä näkyy mun toinen suht uus tulokas, nimittäin tuo hame. noista kuvista se ei näy, mut toi on sellasta ihanan pehmosta kangasta! sen shoppasin lahjakortilla 15 euron hintaan joskus tuossa alku kuusta. 

näissä asuissa käytiin eilen katsomassa onneli & anneli. se oli yks mun lemppari satukirjoista pienenä ja kun kuulin sen tulevan valkokankaalle, olihan se pakko päästä näkemään! napattiin myös mun kummityttö sekä serkkupoika matkaan mukaan, ettei nyt kuitenkaan ihan kahestaan menty sitä kattomaan :-D täytyy kyl sanoo, et pieni pettymys, kun satuin vertaan sitä heinähattuun & vilttitossuun, joka puolestaan on niin nerokas leffa. toi ei ollu niin hauska )-: mut pääasia et muksut tykkäs!

tällä hetkellä fiilis on ihan rättipoikkiväsynyt, joten hyvältä plääniltä tähän väliin kuulostais sauna, maittavaa iltapalaa ja pretty little liars. tän kaavan taidan kyllä toteuttaa. pitää ottaa rentoutumisesta kaikki ilo irti ennen maaliskuuta ja niitä pelottavia ja stressaavia pääsykokeita..... jäiks. hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3