keskiviikko 8. tammikuuta 2014

work hard

 photo DSC_0205_zps5f8cee25.jpg photo page4_zps1e7b9fe8.jpg photo DSC_0193_zps5e929f55.jpg photo DSC_0167_zps8c4d4b31.jpg photo page3_zps3a56d875.jpg nyt on kaks työpäivää takana. ekana en ollu niin fiiliksissä, mut tänään oli jo parempi päivä! eiköhän sit kun vähän "kotiutuu" tohon paikkaan, niin arki lähtee rullaan (-: ja tuskin se arkeen palaaminen mitään herkkua on kolmen viikon loman jälkeen oli paikka sit mikä hyvänsä. vaikka jännitin hirveesti tätä uutta paikkaa, niin kyllä nyt alkaa huomata niitä hyviä puolia. vaikka en vielä tunnekaan ketään sieltä hyvin, niin tunnen silti jollain tavalla kuuluvani jo siihen työyhteisöön. mä oon oikeesti tuolla töissä, enkä sillain vaan tuuraamassa. ne ei oota sitä et "sitteku toi sijainen lähtee ja se oikee työntekijä tulee takasin." plus mulla on nyt omat työavaimet (pitäis askarrella niihin joku hieno nauha!) sekä oma työsähköposti! :-D weeeird.

tässä olis mun tän päivän työasua. ei mikään erikoinen, mutta viihdyin tässä jotenkin erityisen hyvin. toi neule on kyl yks lifesaver sellaisina aamuina - kuten tänään - kun ei tiedä mitä laittaisi päälle. 

ps. päätin et tästä vuodesta pitää tulla paras. ainaki parempi ku viime vuosi. koska 2010 oli paras ja 2012 oli paras ois nyt taas parhauden aika !!

4 kommenttia :

 1. Ihana neule! Missä oot töissä :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! oon töissä lempoisten ala-asteella (-:

   Poista
 2. Tosi nätti neule :) mistä oot sen hankkinu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! se on jo yli kaks vuotta sitten riikan new yorkerista ostettu! mut kyllä ton tyylisiä varmasti löytyy joistakin kaupoista (-:

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3