perjantai 10. tammikuuta 2014

x factor 2013

 photo page_zps03f7d678.jpg ALEX & SIERRA Say Something, GravityBlurred Lines, Give Me LoveToxic (audition)

 photo page2_zpsd6d51d30.jpg
JEFF GUTT Feeling Good, Bohemian Rhapsody, Creep, Dream On

 photo page3_zps211cd3f7.jpg
CARLITO OLIVERO Satisfaction, Stay (audition)

 photo page4_zps24dd6d8b.jpg
JOSH LEVI Sweet Dreams, Straight Up, Stay, When I Was Your Man


viime vuonna tein samanmoisen postauksen, jonka näätte tästä. tänä syksynä seurasin taas usan x factoria, koska onhan tää iha toista maata (hehe) johonkin suomen laulukilpailuihin verrattuna! tuolla on ihan sairaan lahjakasta porukkaa ja vaikka en ollu tästä kaudesta ihan yhtä liekeissä kuin edellisestä, kyllä tän parissa vietti mieluusti monet iltansa. 

eniten tykkäsin alex & sierra'sta, joka voittikin koko kisan. molemmilla niin vahvat ja kauniit äänet yhdistettynä herkkiin esityksiin. vouvou!! heti kun näin ne ekoissa koelauluissa laulamassa britneyn toxicin, aattelin et ne pääsee kyllä pitkälle. kakkoseks tulleella jeff guttilla oli muutama hyvä veto, mut ei ollu mun mielestä voittajatyyppiä. carlitolla oli sairaan hyvä koe-esiintyminen, mut en sitten loppujen lopuks hirveesti lämmenny. toi satisfaction on hyvä, tykkään niistä lavasteista!

yks semmonen kisassa oli, joka tippu mun mielestä ihan liian aikasin! nimittäin tuo söpö poika, nimeltään josh levi. tykkäsin siitä kovasti, oikee mini-usher!

sitte viä yks juttu x factoriin liittyen mitä haluun hehkuttaa........ nimittäin one direction :-D ne kävi tuolla kaks kertaa esiintymässä ja täytyy sanoo, et ihastuin ehk vähäsen. täytyy myöntää, et oon ehkä vähän kuunnellu myös niitten uutta levyy.... no mut hei onha noi uudet biisit ny paljo parempia ku ne ekat we go crazy crazy lallatukset! ja kattokaa kuinka söpöjä ne on :-* kaikki paitsi niall. ja pliis, en oo mikää directioner, kun en ees muista niitten kaikkien nimiä! mut alla linkit, jos haluutte vähä eyecandyä (-;


ok, ihan semisti tuli taas tätä tekstiä. oon ylpee jos ykskään jakso lukea tänne asti :-D mut hei katoitteko x factoria? ketkä oli teidän lemppareita tai mitkä lemppariesityksiä? 

6 kommenttia :

 1. Nyt on ihan pakko kyl kommentoida :) nimittäin toi 1D:n story of my life vaan on niin hyvä, vaikka se onkin kyseiseltä bändiltä josta en kyllä muutoin perusta :D ja oonhan toki kuullu sillon niit ekoi biisejä mitä ne teki, ja niihin verrattuna toi miljoona kertaa parempi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva, kun tulit kommentoimaan! oon miettiny, et millanen se elokuva on ja haluisin kyl nähä (-: tarviipa siis metsästää se jostain!

   Poista
 2. Oot nolo. Isolla N:llä. Piste.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no siinä olet kyllä aivan oikeassa! (-;

   Poista
 3. Alex & Sierra on kyllä ihan superihania! Kuuntelen aina ihan lumoutuneena niiden laulua :-)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3