sunnuntai 23. helmikuuta 2014

go leijonat!

 photo DSC_1034_zps49b2485c.jpg photo DSC_1028_zps87ec0a50.jpg photo DSC_1037_zps14c2b745.jpg photo DSC_1044_zpsb04f1050.jpg photo DSC_1046_zpsf47e4725.jpg oltiin eilen kyläilemässä suskulla ja jounilla (susku on siis viljamin sisko), kun siellä oli viljamin serkku hoidossa. varsin sulonen ja helppo tapaus oli tämä alle vuoden ikäinen herra! muutaman kerran meinas tosin tulla itku silmään, kun koitin leikkiä pojan kanssa, mutta kyllä sit loppuillasta heiteltiin jo high-fiveja :-D mila-hauva oli ihan mustiksena, kun taapero saikin kaiken huomion. oli hauska, kun aina mun ottaessa kuvaa se nosti korvat ylväästi ylös ja kun kamera oli räpsähtäny niin sit taas korvat lörpähti alas :-D oikee linssilude.

katottiin tossa samalla suomen pronssipeliä ja oi, että! vaikkei peliä tullutkaan siinä seurattua kuin sivukorvalla ja -silmällä, niin kyllä saa olla ylpeä meijän leijonista jälleen. hyvä kosto viime olympialaisista, haha (-: jeejee suomi !! 

terveisin proud finn.

2 kommenttia :

 1. Onpas täällä sun blogissa kivoja kuvia! :-) Miten oot muuten saanut tohon "EI KOMMENTTEJA"-, sekä "LÄHETÄ KOMMENTTI" alapuolelle noi viivat? :-)

  helmi-i.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon! (-: ja öö, ne tuli samalla kun laitoin tohon otsikon alle ton viivan, mutten kyllä yhtään muista miten sen tein :-D joku jolla oli tollanen blogissa, niin katoin sen sivun lähdekoodin ja sieltä sit jostain löysin sen ja lisäsin omaan html-koodiin, mut ei tosiaan mitään muistikuvaa miten se tapahtui, sorit!

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3