maanantai 10. helmikuuta 2014

iloinen surullinen lauantai

 photo DSC_0838_zpsc5f51a50.jpg  photo DSC_0840_zps143aa6e8.jpg tässä jopa kaksi kuvaa mun viikonlopusta. lauantai alkoi virkistävällä aamulenkillä, päivällä poikettiin serkkupojan syntymäpäivillä ja illalla pari kaveria tuli pelaan meidän kanssa tollasta parisuhde-peliä. peli osottautu ihan hauskaks ja herkuteltuakin tuli ihan tarpeeksi. onneks noi popparit ei ollu ainoo tarjottava, sillä onnistuttiin siinä pelin huumassa unohtaan ne turhan pitkäks aikaa mikroon :-D

ilta sai kuitenkin aika ikävän lopun, kun äiti tuli kertomaan iskän soittaneen, että hän on kaatunut ulkona matkallaan kotiin. siinä vaiheessa ei oikein tiedetty mikä tilanne oli, mutta onneksi päästiin paikan päälle nopeasti. tilanne osottautukin sen verran pahaks, että äitin piti lähteä heittään iskää tampereelle sairaalaan: nilkka oli nimittäin niin vääntynyt, että luu oli tullut nilkan kohdalta pihalle. nyt jalka on leikattu, mutta siinä täytyy pitää kipsiä ainakin kuuden viikon ajan. tässä vaiheessa saa olla onnellinen, ettei hengenvaaraa ollut ja iskä sai soitettua apua, eikä esim lyönyt päätään kaatuessaan! 

tänään kävin iskällä hiekottamassa pihan, ettei se vaan kaadu uudestaan kun pääsee huomenna kotiin. nyt koitan vaan keksiä keinoja piristää sitä, kun yli kuukauden sohvalla makaaminen ei tuu varmaan oleen helppoa. ainakin nyt tulee entistä useammin käytyä iskällä, kun ei hän itse pääse kauppaan ja muutenkin tarvitsee apua arjessa. 

tällä kertaa ei siis niin kivoja kuulumisia. halusin kuitenkin tästäkin kirjoittaa, koska kertoohan tää blogi mun elämästä ja tähänkin elämään kuuluu ajoittain alamäkiä. nyt ei voi muuta kuin toivoo, että iskä tervehtyis nopeasti, ja että tästä viikosta tulis vähän kivempi (-:

_________________________________________________________________________________
PS. anteeksi, jos muutama postaus sitten käyttämäni lausahdus loukkasi jotakuta teistä. lausahdus on suoraan otettu tästä netissä pyörineestä kuvasta, eikä tarkoituksenani ollut loukata ketään. ainoastaan tuoda ilmi mun sen hetkinen ärsytys. mulla ei todellakaan ole mitään homoseksuaaleja vastaan, ollaan vaan kavereitten kanssa käytetty tota nimitystä ärsyttävistä ihmisistä ja siksi se päätyikin mun sanavalinnaksi postaukseen. kyllä, tiedän ettei ollut kovin fiksua, siksi syvin pahoitteluni ! 

2 kommenttia :

Kiitos kaikista kommenteista ! <3