perjantai 21. helmikuuta 2014

unelmien roadtrip

 photo cali2_zpsa7525176.jpg
haaveilen jatkuvasti vieraista maista ja seikkailuista ja vallottavista kokemuksista. mulla on muutama tietty maa missä haluan joskus elämäni aikana käydä ja tämä on ehdoton ykkönen sillä listalla. nimittäin road trip jenkeissä, lähinnä californiassa. kun innostun jostain, niin en saa sitä päästäni millään vaan ajatukset pyörii ainoastaan siinä. kun viime syksynä sain päähäni tän idean, se oli menoa. meno tarkottaen useiden tuntien raivokasta surffaamista ympäri nettiä. oon suunnitellu reitin (joka näkyykin ylhäällä, hehe), laskenu suurpiirteisen matkabudjetin ja lukenut matkakokemuksia. siellä mä laskeskelin bensojen hintoja muuttaen gallonat litroiks ja dollarit euroiks, laskin välimatkat ja tuli sitä oc-fanina tietty tsekattua muutamat must-visit-kohteetkin.... tässä vähän tarkemmin mun unelmien matkasta:

 photo california_zpsf2d0bfca.jpg photo calilos_zps5e2ee34f.jpg 
ajatuksena on, että ensin lennetään los angelesiin ja pyöritään siellä muutama päivä. onhan tää city of angels niin legendaarinen paikka palmuineen, valtateineen ja hollywoodeineen, että kukapa ei sinne haluais. sieltä otettais sit auto alle ja lähettäis vallottaan maailmaa!
 photo caligrand_zpsbfbc2888.jpg photo caligrand2_zps243711f9.jpg 
grand canyon vähän poikkee reitiltä, mut onhan se nyt pakko päästä näkemään! tuolla varmasti tuntis ittensä koko maailman kuninkaaks. 
 photo calilas_zpseac8d5d1.jpg photo calilas2_zps42655f70.jpg 
grand canyonilta takaisin päin ajaessa pitäis tietty pistäytyä tässä kasino-kaupungissa. vaikka en ite uhkapelausta harrastakaan, on tääkin paikka varmasti näkemisen arvoinen. 
 photo caliyosemite_zps02f6389f.jpg photo caliyose_zps263ad931.jpg 
jo noi kuvat saa mun hengityksen salpautuun..... saatika miltä noi maisemat näyttäis sit paikan päällä! vaellus yosemiten kansallispuistossa ois siis myös tärkeä osa tätä suurta unelmamatkaa. 
 photo calisan_zps73ccc18a.jpg photo calisan2_zps7b64c00a.jpg
yosemitesta tultais sit tähän upeaan merenranta kaupunkiin, friscoon! varmasti kaunis kaupunki ja vähänkö haluan tommosen ratikan kyytiin ja ajella vaan noita ylä-ala-mäkiä edestakas! san fransiscosta tultais sit highway ykköstä takaisin kohti losia merimaisemia ihastellen. 
tällasta haavematkailua :-D muutamat silmien muljauttelut ja pään pyöritykset oon saanut aikaan, kun oon hössöttänyt tästä unelmamatkasta, mutta mun mielestä suuret, hullut unelmat on just elämän suola. ei tätä arkea muuten jaksais. parastahan olis, et joskus pääsis toteuttaan tän hullun unelman. sit joskus kun on rahaa ja oon saanut jonkun mun matkaseuraks. kauniita kaupunkeja, upeaa luontoa ja pitkän pitkät tiet hyvässä seurassa, hyvää musiikkia kuunnellen. se ois mun yks suurimmista haaveista.
kertokaa mulle teidän hulluja unelmia! vai oonko ainoo tällanen taivaanrannanmaalari? (-: 

4 kommenttia :

 1. ihanan inspiroiva postaus! :) ois niin mahtavaa päästä käymään tuolla ja noi Yosemiten maisemat - aivan käsittämättömän ihanan näköset maisemat! <3 just tollaset vuoristomaisemat on lumoavia, kuten Norjassa <3 :) sitten kun tonne lähet, ni ilmota mulle ni tuun matkalaukkuun mukaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon!! ja sanoppa muuta (-: ite oon päässyt näkemään norjan vuoristoja, niin kyllä nyt kelpais vuorostaan toi yosemite ! toi ois niin mahtava elämysmatka. ja juu ilmottelen sitten :-D luulen et vois joku muukin siinä vaiheessa olla kiinnostunu matkalaukkupaikasta!

   Poista
 2. Lähes samanlaista unelmamatkaa olen pyöritellyt jo jonkin aikaa mielessäni. Niin uskomattomia paikkoja ois maailmassa lukuisia! Millä sitä ehtii kiertämään edes murto-osan niistä tän lyhyen elämän aikana? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, eikä varmasti olla ainoita, jotka tästä unelmoi! sanoppa muuta. itteekin tässä ihan huolestuttaa et miten tässä elämässä kerkeää kaikkeen! :-D

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3