maanantai 31. maaliskuuta 2014

instagram (march 2014)

 photo ig1_zps357e8b5b.png
yks kaunis ilta pikkusiskon ja serkun kanssa lenkillä.

 photo ig6_zpsbc2dc11e.png
tacosalaattia evääks, nam! // VAKAVA -lukusuunnitelman pohjan tekoa.

 photo ig2_zps241ebc4d.png
hellooo vaan // onneks kevät tulit takaisin !!

 photo ig5_zps6e9b62d4.png
vihdoinkin ne on mun !!

 photo ig3_zps3d99092b.png
why so serious? haha, vitsikästä. // lähössä kamujen kaa syömään ja keilaan!

 photo ig4_zpsbc7e52d7.png
töistä moikat // mukavasti ylimääräsiä lomia päässy kertyyn. jonkin verran siis lukulomailua tiedossa!

 photo ig7_zpsda5273fc.png
tällä hetkellä lukeminen vielä maistuu. huomenna on tullut viikko kirjan ilmestymisestä ja huomenna pitäis olla kirja kaks kertaa läpiluettuna sekä alleviivoitettuna! sit pääseekin muistiinpanoja kirjaileen. jesjes. aika on jopa riittänyt liikkumisellekin, vaikka sitä suuresti epäilin. fiilis hyvä tällä hetkellä: mulla ei oo nyt kuuteen viikkoon yhtään kokonaista työviikkoo!! lisäks mulla jo jokin aika sitten varmistu kesäksikin töitä, joten jesjes siihenkin! 

nyt oon ottanu prosessiks (riittävän lukemisen, säännöllisen liikunnan ja muun vapaan elämän yhdistämisen lisäks) löytää itselleni mekko kesän tuleviin häihin. viljamin sisko menee naimisiin kesäkuussa, eikä mulle enää kelpaa moneen kertaan käytetyt mekot vaan haluan jotain uutta! halutaan myös, että mätsätään viljamin kanssa yhteen, joten sekin pitää ottaa huomioon. tänään pistinkin tilaukseen muutaman mekon nelly.comista, joten saa nähdä olisko niistä joku hyvä.... hirveen vaikeeta tuntuu valitseminen taas olevan. 

hei vakavalaiset, miltä tän vuoden aineisto vaikuttaa? musta se on selkeesti haastavampi kuin viime vuonna ja valitettavasti myös aiheet oli mun mielestä mielenkiintosempia viime vuonna... no hyvin lukeminen on kuitenkin lähtenyt käyntiin ja toivotaan et siitä verkkovalmennuksesta ois myös jotain apuja! onko joku muu ilmottautunut sinne? miten lukeminen on ylipäätään lähtenyt käyntiin? (-:

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3